2777
2789
عنوان

حقوق پرستاری

180 بازدید | 20 پست

دوستان الان حقوق پرستارا چقدر هست ؟

به نظرتون شغل خوبیه ؟

و‌اگر کلا جدا از حقوق و ... خواستگار پرستار داشته باشین به نظرتون قبول کنم یا نه چون اخلاقی خوبه واقعا و‌خانواده خوبی داره اما میترسم پسفردا دائم شیفت باشه یا از سر خستگی اخلاقش بد بشه نمیدونم واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که،طرح میرن۱۵تا۲۰

آهان بعد از طح چی وطرح چه مدت هست ؟

کسی و میشناسی با پرستار ازدواج کرده باشه؟😢سر اخلاق موندم واقعا چون تحمل رفتار واخلاق بد و تند و تا ی عمر ندارم

آهان بعد از طح چی وطرح چه مدت هست ؟کسی و میشناسی با پرستار ازدواج کرده باشه؟😢سر اخلاق موندم واقعا چ ...

اگه اخلاقش خوبه که،خوبه دیگه

ولی چون شب بیداره،بالاخره خسته میشه،باید باهاش راه بیای

کلاخسته میشه مرد ی که سرکارمیره

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

اگه اخلاقش خوبه که،خوبه دیگهولی چون شب بیداره،بالاخره خسته میشه،باید باهاش راه بیایکلاخسته میشه مرد ...

آره دیگه 

غز طرفی میترسم شیفتا زیاد باشه مثلا 6 ساعت به 6 ساعت و...

مرسیییی به نظرت جای پیشرفت داره ؟

بستگی به خودش داره ادامه تحصیل بده هیئت علمی بشه مثلا سابقه اش بره بالا سوپروایزر بشه  یا تو کارای آزاد مث زخم و کاشت مو و اینجورچیزا کار کنه 

جوجه پرستار