2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم از آرزوهام دور میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست

من پسرم 

منم همین حس رو دارم 

انشالله به تموم آرزوهای قشنگتون برسین

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

من تنبلی و گوشی اینقدر دورم کرده دلیل تو چیه؟ تصمیم گرفتم از همین شب اول محرم دوباره شروع کنم و با ا ...

منم مقدار گوشی دبیرستان نمونه بودم فضا خیلی سمی بود سه سال عذاب کشیدم همه هم کلاسی هام مشکل روانی داشتن یه جنگ اعصابی تو مدرسمون بود بخدا امشب هم حتی خواب معلم شیمیمون رو دیدم آنقدر عذابمون دادن، من شاگرد دوم نمونه بودم معدل ۱۹.۸۶یهو بعد آذر با اون همه فشار همه چیزو رها کردم ،پیراپزشکی رفتم اما دارم تو حسرت دندان پزشکی میمیرم 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مقدار گوشی دبیرستان نمونه بودم فضا خیلی سمی بود سه سال عذاب کشیدم همه هم کلاسی هام مشکل روانی دا ...

به این فکر کن خیلی ها آرزوی همون پیرا پزشکی رو دارن یکیش خود من 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)