2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

524 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیزم. امیدوارم که حالتون خوب باشه‌.

ازتون یه راهنمایی میخوام.

من شهریور ۹۶ انتقال جنین انجام دادم که خدا نخواست و منفی شد. یادمه که اون روزا اصلا حال خوبی نداشتم و خیلی ناراحت بودم اما الان خیلی بهترم.

روز تخمک گذاری سیکل قبلیم اقدام به بارداری کردم و الان حدود ۸ روزه که پریودم عقب افتاده. یکبار ( ۲ روز بعد از تاخیر پریودم)  بی بی چک گذاشتم که منفی شد و من منتظر پریود موندم اما نشدم. یکبار هم حین  نزدیکی خونریزی خیلی خیلی خیلی جزئی داشتم ولی دیگه تموم شد.

راستش دیگه نه دلم میخواد بی بی چک بذارم نه دل دارم برم آزمایش بدم. خیلی وضعیت بدیه. بنظرتون ممکنه باردار باشم؟ کسی تجربه ای شبیه به من داشته؟ ممکنه عوارض داروهای سیکل آی وی اف باشه؟

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

نازی ... کاملا درکت میکنم گلم چون منم دیگه از دیدن بی بی چک مثبت ناامید شدم. فکر میکنم اگه خودم هم یه وقتی پریودم عقب بیفته خیلی خیلی میترسم بی بی چک بذارم. چون بی بی چک یا آزمایش منفی تموم امید آدمو ناامید میکنه. من تجربه ای تو آی وی اف ندارم گلم. فقط اومدم که بگم آرزو میکنم از صمیم قلبم باردار باشی سالم و صالح و زیبا و باهوش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازی ... کاملا درکت میکنم گلم چون منم دیگه از دیدن بی بی چک مثبت ناامید شدم. فکر میکنم اگه خودم هم ی ...

ممنونم از دعای خوبت دوست عزیزم. آره واقعا شرایط سختیه اما خب چاره ای نیست. 

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

سلام استارتر حامله بودی؟

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته