2777
2789
عنوان

جنتامایسین

81 بازدید | 8 پست

سلامم کسی آمپول جنتاماسین زده من ۳۰ هفتمه اومدم خونه مادر شوهرم دردم گرفت خیلی خواهرشوهرم منو برد پیش دکتر زنان خودش گفت عفونت شدید داری بهم یه دونه امپول جنتا داد زدم الان تو نت خوندم که گفته چقد عوارض داره دارم دق میکنمممممممم 😭😭😭😭😭😭ینی یه دونشم ضرر داره؟ من از اول بارداری دارم با استرس میگذرونم کسی اینجا زده اون آمپولو؟❌❌❌❌حال روحیم بده 

دکتر تجویز کرده قطعا اگاهی از شرایط شما و نوع دارو داشته

چون براش مسئولیت داره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط کرده بودم عفونت داشتم

ببخشید خودت سقط کردی یا سقط شده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭