raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 عنوان خانومای بچه دار لطفا کمک 59 بازدید | 12 پست سلام خانوما.پسرمو ۵ روزه از پوشک گرفتم هر ۵ دیقه یه بار منو میکشونه دستشویی میگه جیش دارم.از کمر افتادم بخدا.اونایی که تجربه دارین .لطفا بگین چیکار کنم 1404/04/05 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28348 خوبه ک من دیدم بچه ها معمولا گند میزنن دسشوییشون رو نمیگنچون اولشه وسواس گرفته چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 خوبه ک من دیدم بچه ها معمولا گند میزنن دسشوییشون رو نمیگنچون اولشه وسواس گرفته خسته شدم بخدا ۵ روزه کمر واسم نمونده.پس کی میفته رو روال
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10259 خوبه ک میگه بچه ها من تا چندماه اول همه جارو ب گند میکشوندن بااینکه همشم تو راه دسشویی بودم☹️چندروز دیگ عادت میکنه لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 خوبه ک میگه بچه ها من تا چندماه اول همه جارو ب گند میکشوندن بااینکه همشم تو راه دسشویی بودم☹️چندروز ... آخه دخترم اصلا این مدلی اذیت کن نبود .فک کنم بد عادت شدم.پسرم مدام میگه دسشویی دارم.میبرمش یه ذره جیش میکنه برمی گردیم تا میشینم باز میگه جیش دارم
raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 وضعیت سال بعد من😭😭😭 لعنت به شوهرم آشغال خودخواه 😭😭😭😭 الهی.سخت ترین مرحله بچه داری همینه بخدا
raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 ازین توالت های مخصوص بچه بخر خودش بره جیش کنه. داره عزیزم ولی بچه س نمیتونم بذارم خودش بره جیش کنه.خرابکاری میکنه و منم متاسفانه وسواس دارم.باید خودم ببرمش
الهید عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4733 الهی.سخت ترین مرحله بچه داری همینه بخدا من الان دخترم ۱۰ ماهش هست سر غذا پدرم درآورده نمی دونم چش هیچی نمیخوره دهنش کیپ میکنه امروز از عصبانیت منفجر شدم تا تونستم خودم زدم😔😔😔
raha_arosake_naz مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1515 من الان دخترم ۱۰ ماهش هست سر غذا پدرم درآورده نمی دونم چش هیچی نمیخوره دهنش کیپ میکنه امروز از عصبان ... بچه خواهر منم همینه.اصلا هیچی نمیخوره.دکترم بردتش و آزمایشم داده ولی هیچیش نبود .خواهرم مریضیه اعصاب گرفته.بچه بزرگ کردن خیلی سخته
solmazkaif عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10259 آخه دخترم اصلا این مدلی اذیت کن نبود .فک کنم بد عادت شدم.پسرم مدام میگه دسشویی دارم.میبرمش یه ذره جی ... بچهاباهم فرق دارن پسرمنم خیلی اذیت کرد نسبت ب دخترم لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید