2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار لطفا کمک

57 بازدید | 12 پست

سلام خانوما.پسرمو ۵ روزه از پوشک گرفتم هر ۵ دیقه یه بار منو میکشونه دستشویی میگه جیش دارم.از کمر افتادم بخدا.اونایی که تجربه دارین .لطفا بگین چیکار کنم

خوبه ک 

من دیدم بچه ها معمولا گند میزنن دسشوییشون رو نمیگن

چون اولشه وسواس گرفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک میگه بچه ها من تا چندماه اول همه جارو ب گند میکشوندن بااینکه همشم تو راه دسشویی بودم☹️چندروز دیگ عادت میکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خوبه ک میگه بچه ها من تا چندماه اول همه جارو ب گند میکشوندن بااینکه همشم تو راه دسشویی بودم☹️چندروز ...

آخه دخترم اصلا این مدلی اذیت کن نبود .فک کنم بد عادت شدم.پسرم مدام میگه دسشویی دارم.میبرمش یه ذره جیش میکنه برمی گردیم تا میشینم باز میگه جیش دارم

الهی.سخت ترین مرحله بچه داری همینه بخدا

من الان دخترم ۱۰ ماهش هست سر غذا پدرم درآورده نمی دونم چش هیچی نمیخوره دهنش کیپ میکنه امروز از عصبانیت منفجر شدم تا تونستم خودم زدم😔😔😔

من الان دخترم ۱۰ ماهش هست سر غذا پدرم درآورده نمی دونم چش هیچی نمیخوره دهنش کیپ میکنه امروز از عصبان ...

بچه خواهر منم همینه.اصلا هیچی نمیخوره.دکترم بردتش و آزمایشم داده ولی هیچیش نبود .خواهرم مریضیه اعصاب گرفته.بچه بزرگ کردن خیلی سخته

آخه دخترم اصلا این مدلی اذیت کن نبود .فک کنم بد عادت شدم.پسرم مدام میگه دسشویی دارم.میبرمش یه ذره جی ...

بچهاباهم فرق دارن پسرمنم خیلی اذیت کرد نسبت ب دخترم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید