2777
2789

چهارساله ازدواج کردم برنج خیس کردن و پروسه برنج آبکش رو بلد نیستم 

یخورده میدونما

نکات مهمشو بلد نیستم

برنج آبکش کردنی بدون اینکه خیس کنم میپزم

یادم بدین 

چقدر نمک بریزم

نمکش باید درشت باشه؟

یا ازون سنگیا؟؟


بعضا دیدم زاج سفید میزنن کدوم مرحله میزنن و برای چی 

چرا باید بلافاصله که ابشو ریختیم دور باید بریزیم‌تو آب جوش؟؟

اینارو‌همرو شنیدم ولی بلد نیستم دقیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن گوگل

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

زاجو نشنیدم .هر نمکی میشه  استفاده کنی تو آبش دست میزنی کمی شور شد میزاری یه ساعت تو بمونه .وقتی داری ابکش میکنی دونه برنجو قدمیا میذاشت بغلای قابلمه اگه چسبید یعنی حاظر به آبکشی و و با دست میخوری یه دره برنجو اگه شور بود با ابولرم میشوری کم ته دیگه تو میزاری برنجتو میریزی روش و دوتا سوراخ با لبه قاشققت تو برنج فرو میکنی که قشنگ بپزه دم بیاد یه ربع قبل از سرو روغنو بریز روش یا داغ کن بریز فرقی نمیکنه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز