من ۲ سال تو رابطه بودم با یه آدم خودشیفته و این آدم تا تونست منو تحقیر کرد اعتماد به نفسمو ازم گرفت توهین کرد بهم همه ی آدمای دورمو تک تک ازم گرفت بهم قول داد تا تهش کنارمه همه جوره هوامو داره نیاز نیست هیچکسو بجز اون داشته باشم. ۲ سال من تمام زندگیمو گذاشتم واسه این آدم قید همه چیزو زدم حتی صمیمی ترین دوستانمو و فقط جوری بود که با دوستا و جمعایی که اون داشت دوستی میکردم ولی ۲ ماه پیش تموم شد جوری که من دیگه کل دوستانی هم که داشتم (دوستان مشترکم با اون آدم) از دست دادم. من خیلی زجه زدم گریه کردم که نره ولی بازم رفت. الان من هیچکسو ندارم هیییچکسو که باهاش درد و دل کنم خودمو کامل باختم همش خاطرات میاد جلو چشمم که چقدر خاطرات قشنگی داشتم همه ی اولین بارامو با اون تجربه کردم و رسما به چشم شوهر آیندم میدیدمش. الان هرروز دارم زجر میکشم دلم تنگ شده برا خودش برا جمع دوستانمون که جمع میشدیم انگار همرو باهم از دست دادم نمیدونم برا کدومش گریه کنم حالم اصلا خوب نیست..
یه چیزی بهت بگم دلت آروم بشه؟کاش من جای تو بودم.بدون وجود تعهد و بچه.تصورش رو بکن چندین سال بعد با بچه ازش متنفر میشدی ذره ذره افسردگی میگرفتی.شخصیتت آزادیت شادیت روحت قلبت میمرد ولی به خاطر بچه با کسی که ازش بدت میاد مجبور بودی زندگی کنی.اون موقع شرایط کابوس بود مثل شرایط من.خدا خیلی دوستت داشت که نجاتت داد حال بد همیشگی نیست مطمین باش بعد مدتی هزار بار خداروشکر میکنی.ادمی که نخواد عیب خودشو ببینه ذره ذره میکشتت
هرچیز که برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند💓💓💓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اشتباهی که کردی درس عبرت بگیر و بلند شو و دوباره شروع کن، زندگیتو نابود نکن به خاطر اونی که تو رو نخواست
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
یه چیزی بهت بگم دلت آروم بشه؟کاش من جای تو بودم.بدون وجود تعهد و بچه.تصورش رو بکن چندین سال بعد با ب ...
الهی بگردم برات از خدا میخوام بهت صبر بده امیدوارم هر آدمی که قسمت زندگی آدم نیست بره.. امیدوارم شماهم بتونی ازون آدم جدا بشی و کنار بچت با آرامش زندگی کنی چون خیلیارو دیدم اینکارو کردن و خیلی از زندگیشون راضی ان