2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم الهی بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 70 پست

منم حسودم درکت میکنم😂😂دعوا راه مینداختم چرا رفتی نوکری دختر خالتو کردی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهش صبربده هنوز نرفتید زیر یک سقف اینجوری 

بعد از ده سال هنوز یادم نمیاد با همسرم اینجوری حرف زده باشم

عزیزم برای شما بی ارزش باشه قطعا عزیز مادزش و خانوادشه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
هیچی نشده اینجوری نفرینش کردی فک کنم ازدواج کنی دعوات بشه به قتل برسونیش

گفتم دفعه هزارمشه؟

و بارها به من گفته خداکنه بمیری؟ چرا  الکی به بهونه های الکی.

مثلا با دوستاش قرار دادشت من تا از خونمون خورد و خوراکی میاوردم ب ربع دیر میشد.

از صبح تا شب داره کارای اینو اونو میکنه برا من هیچی وقت نداره. جواب پیامامو نمیده و....

به شوهرت گفتی الهی بمیری مادرت داغتو ببینه؟ انتظار داری از این به بعد باهات خوب رفتار کنه؟ تو اینجور موقعیت ها خودتو لوس کن نگو فلانی رو بردی منو نبردی. اصلا از هیچکی اسم نبر مردها بدشون میاد از اینجور حرف ها و مقایسه ها.

منم حسودم درکت میکنم😂😂دعوا راه مینداختم چرا رفتی نوکری دختر خالتو کردی

یبار دوبار طوری نییت. این ک مدام کارای بقیه رو بکنب همه انرژیت بذاری برا بقبه برا زنت ب ساعت وفت نداشتی باشی خیلی درد داره خیلیی

خدا بهش صبربده هنوز نرفتید زیر یک سقف اینجوری بعد از ده سال هنوز یادم نمیاد با همسرم اینجوری حرف زده ...

گفتم من دفعه اولم بود. اما اون بارها ب من گفته خدا کنه بمیری؟

یادم رفت بگم صب تا شب  کارا بقیه میکنه ی ساعت برل من وقت نداره انرژی نداره

به شوهرت گفتی الهی بمیری مادرت داغتو ببینه؟ انتظار داری از این به بعد باهات خوب رفتار کنه؟ تو اینجور ...

بهت گفتم بارها سر موضوعات الکی مثل دیر حاضر شدن، با مثلا ی وسیله تو جهیزیه م کم بود بهم گفته خداکنه بمیری؟ و من دفعه اولم بود؟

گفتم بهت از صب تا شب کارای بقیه رو میکنه بعد ب من میرسه انرژی نداره، توقع هیچی نباید داشته باشم؟

خدا بهش صبربده هنوز نرفتید زیر یک سقف اینجوری بعد از ده سال هنوز یادم نمیاد با همسرم اینجوری حرف زده ...

بهت گفتم بارها سر موضوعات الکی مثل دیر حاضر شدن، با مثلا ی وسیله تو جهیزیه م کم بود بهم گفته خداکنه بمیری؟ و من دفعه اولم بود؟

گفتم بهت از صب تا شب کارای بقیه رو میکنه بعد ب من میرسه انرژی نداره، توقع هیچی نباید داشته باشم

بهت گفتم بارها سر موضوعات الکی مثل دیر حاضر شدن، با مثلا ی وسیله تو جهیزیه م کم بود بهم گفته خداکنه ...

خب شما که اینقدر با هم درگیر هستید بعدا چجوری میخواید یه عمر زندگی کنید و بچه بزرگ کنید؟ ازدواجتون چجوری بود؟ سنتی یا دوست بودید؟ 

چ بی ادبانه.

گفتم بهت از صب تا شب کارای بقیه رو میکنه بعد ب من میرسه انرژی نداره، توقع هیچی نباید داشته باشم

چه سلیطه ای هستی