2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم الهی بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 70 پست
طلاق حرف بچگونه اسبزرگ شید

من همیشه کوتاه میام همیشه، واقعا دیگه خسته شدم از این همه کوتاه اومدن ساکت شدن ، بارها گفتم بیا باهم حرف بزنیم اصلا بریم پیش مشاور ،

بسیار لجبازه..

خیلی درد داره با همه عالم و آدم خوب باشی، برا همه جونت رو بذلری کف دستت اما ررا زنی ک اینقدر پا ر پات زحمت و سختی کشیده اینجور رفتار کنی

بهت گفتم بارها سر موضوعات الکی مثل دیر حاضر شدن، با مثلا ی وسیله تو جهیزیه م کم بود بهم گفته خداکنه ...

خب اینو تو کامنت اول باید میگفتی عزیزم 

اما قرار نیست با هر بی ارزشی عین خودش رفتار کرد ک

شما در حد شخصیت خودت رفتار کن گلم نفرین کردن اصلا ظاهر قشنگی نداره

شما بنظرم بهتره حتما قبل عروسی مشاوره بری عزیزم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی یوهو اینجور شدم؟ اینقدر مدارا کردم قربون صدقه رفتم، لوس کردم ناز کردمدیگه حوصله و طاقتش رو ...

نمی‌دونم والا ولی از لحن صحبت کردنت حس میکنم کم سنی همشم طلبکاری و توقع داری حتی با کامنتایی که مینویسی همچین حسی رو منتقل میکنی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خب اینو تو کامنت اول باید میگفتی عزیزم اما قرار نیست با هر بی ارزشی عین خودش رفتار کرد کشما در حد شخ ...

من همیشه کوتاه میام همیشه، واقعا دیگه خسته شدم از این همه کوتاه اومدن ساکت شدن ، بارها گفتم بیا باهم حرف بزنیم اصلا بریم پیش مشاور ،

بسیار لجبازه..

خیلی درد داره با همه عالم و آدم خوب باشی، برا همه جونت رو بذلری کف دستت اما ررا زنی ک اینقدر پا ر پات زحمت و سختی کشیده اینجور رفتار کنی

بهت گفتم بارها سر موضوعات الکی مثل دیر حاضر شدن، با مثلا ی وسیله تو جهیزیه م کم بود بهم گفته خداکنه ...

عزیزم تو هم حق داری ولی با زبون چرم نرم نه اینجوری 

بار اول که بهت گفتم بمیری سخت باهاش برخورد می کردی که به چند بار نرسه 

من همیشه کوتاه میام همیشه، واقعا دیگه خسته شدم از این همه کوتاه اومدن ساکت شدن ، بارها گفتم بیا باهم ...

ولش کن ارزش نداره به قول خانوما شاید حکمتی توی این بوده که عروسیت عقب افتاده 

بیشتر در موردش فکر کن

یبار دوبار طوری نییت. این ک مدام کارای بقیه رو بکنب همه انرژیت بذاری برا بقبه برا زنت ب ساعت وفت ندا ...

درک میکنم عزیزم منم ازش بی مهری دیدم و بعدش کلا عوض شدم 

الان بخاطر همه کاراش بهش حمله میکنم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

فبول نمیکنه میگه من هیچ مشکلب ندارم همه بداخلاقا و عیبا از تویه.

خب تو خودت برو پیش مشاور بزار بهت بگه چیکار باید بکنی چیکار نکنی

شاید اگر رفتارتو اصلاح کنی بتونی اونم اصلاح کنی یا شاید اصلا ادامه زندگی بااین ادم صلاح نباشه 

ی جوری نشه بری با بچه برگردی