من یه دوست داشتم دوقلو بودن مامان و خالهشم دوقلوان با مزه بود برام
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه ویار نداشته باشی خوبه فقط ماه های اخر دیگه نمیتونی نفس بکشی خیلی سخت تره از بارداری یک قلو اصلا قابل مقایسه نیستن...ولی وقتی به دنیا بیان دیگه همه سختی ها رو فراموش میکنی خیلی خوبه دوقلو داشتن
دوقلویی خونریزی لانه گزینی خیلی بیشتره ولی تکی درحد لکه بینی و شایدم نباشه عدد بتای دوقلویی روز روز ...
من دردام در مقایسه با بارداری اولم خیلی بیشتره، تا یه کم غذا میخورم احساس میکنم دارم میترکم....🙂 و نفسم سریع میگیره. اکثر وقتا هم درد دارم. و خیلی زودتر از دفعه قبل وزنم داره بالا میره. تقریبا سه روز بعد از اقدام بارداری دردام شروع شد. دفعه قبل یک ماه بعدش درد داشتم نه انقدر زود.