2777
2789
عنوان

به همکارام بگم حامله م

149 بازدید | 11 پست

من داخل هفته یازده بارداری م 

حالمم خیلی اوکی نیست همش تهوع دارم بخصوص صبح ها

ولی چون عصر ها پاره وقت میرم سرکار خیلی کسی نفهمیده

بعد حالا همکارم سرما خورده ماسک هم ی روز زد دیگه نزد هی توی هوا سرفه میکنه 🫤 روم نمیشه بگم برو ماسکت رو بزن

یا مثلا یهو ی چیز سنگین ازم میخوان بلند کنم و از این کارا 

در حالیکه اصلا کار من دفتریه

اینم بگم تموم همکارام خانوم هستن مرد نداریم

بگم خودمو راحت کنم ؟

اخه میخواستم بذارم بعد غربالگری اولم بگم چون همین همکارمم مثل خودم چند ساله باردار نشده باهم بیاد حرف زدیم حالا من باردار شدم میترسم بهش بگم دلش بشکنه 

نگو بخاطر خط اخر متن‌ت

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کار سنگین گفتن بگو کمرت درد میکنه یا پریودی 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

سرفه ام میکنن چاره نیس خودت ماسک بزن رعایت کن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

نمیخوای بگی نگو ولی خودت ماسک بزن دور از جون مریض نشی وسیله سنگینم بلند نکن بگو کمرم درد میکنه ولی اول و آخر میفهمن که به همکارت بگو انشاالله به زودی قسمتت بشه عزیزم حامله ام 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بگو عزیزم تا حالت مراعات کننداونم دلش نمیکنه من خودم حامله نمیشم کسی باردار میشه خوشحال هم میشم

دختر خیلی خوبیه ولی بهرحال طبیعیه اگه ناراحت بشه چون سنش هم از من بیشتره و بیشتر از من منتظر مونده 

امیدوارم خدا ب اونم نینی بده