2777
2789
عنوان

آخه چرا

99 بازدید | 12 پست

فقط چون داستان های اون مدلی دوس دارم گفتن ۱۰ سالته و از اینا 

خب دوس ندارین چرااااا میخواین قلب آدم رو بشکونین خر نیستم میدونم داستان حالت قدیمی داره ولی اینکه خودم دوست داشته باشه مهمه و فقط یک اسم خواستم مجبور نبودین توهین کنین شاید شانزده سالم باشه ولی از همه ی اون هایی که الان بهم چیزی گفتین عاقل ترم    

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آخه اینهایی که بهت گفتن داستان قدیمی شده و جالب نیست سرد و گرم روزگار رو چشیدن و میدونن چی به چیه 

بعد الان با واقعیت روبه روشی و قلبت بشکنه بهتر ای اینه تو بزرگسالی قلبت بشکنه

آخه اینهایی که بهت گفتن داستان قدیمی شده و جالب نیست سرد و گرم روزگار رو چشیدن و میدونن چی به چیه بع ...

مجبور نبودی وسط تاپیک اون رو بگییییی این مهمه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فانتزی‌هات لذت ببر، درموردشون بخون و بنویس اما همیشه این رو در نظر داشته باش معمولا آدمای سرد و خشن توی واقعیت شخصیت جذابی ندارن و به آدم آسیب میزنن

جوری نشه که معیار و ملاکت بشه این

فقط توی داستان‌ها جالب هستن، دلیلشم اینه که ما انتخاب می‌کنیم که با ما مهربون رفتار کنن. (پس در نهایت دنبال آدم مهربون و فهمیده می‌گردیم نه سرد و خشن😁)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میتونی اسم یه وسیله مهم توی داستانت رو روش بذاری

که مثلا وسطای داستان تازه متوجه بشیم چرا اسمش این بوده

اگه توی اسمش یه میوه‌ یا خوراکی داشته باشه هم بامزه میشه😁

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حالا دیگه یه توصیه خوب بهت کردم بل نگیر دیگه نویسنده باید جنبه داشته باشه

باشه 😐😐😐 

حالا دیگه یه توصیه خوب بهت کردم بل نگیر دیگه نویسنده باید جنبه داشته باشه

فقط اون یکی داستان هم نیست کلی داستان نوشتم یک جورایی اون ها هم بهتر هستن

فقط اون یکی داستان هم نیست کلی داستان نوشتم یک جورایی اون ها هم بهتر هستن

بنظرم داستان های کوتاه شروع کن بنویس نویسنده باید دید عمیق تری نسبت به بقیه داشته باشه بعد شروع به نوشتن رمان کن اون هم رمانی که مخاطب بزرگسال قبول داشته باشه و از کنارش نگذره

بنظرم داستان های کوتاه شروع کن بنویس نویسنده باید دید عمیق تری نسبت به بقیه داشته باشه بعد شروع به ن ...

نگران نباش اون ها طبق رمان های جدید نوشتم و اصلا حالت داستان قدیمی رو ندارن ممنون بابت نصیحت چون به دردم میخوره