2777
2789

این دسته بندی صرفا توهین یا جسارت کردن به شخص یا لول هیچکس نیست و می‌دونم تا حدی ممکنه به روابط خود فرد ربط داشته وس پس خواهشاً گارد نگیرین

یا نظر شخصی خودتون یا با توجه به چیزایی که تو زندگی دیدید به نظرتون آدمایی که تو خانواده های سطح بالا و پولدار با مشغله کاری که صاحب کار خودشونن بیشتر سمت خیانت میرم یا خانواده های معمولی یعنی مشکل تربیتی می‌تونه باشه

و اینکه شغل خودتون چیه و شغل همسرتون چیه هزینه های مالی و چطوری مدیریت می‌کنین خودشون میدم شما میگیرین...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ارتباطی نمیتونی پیدا کنی منطقی باشه.  

ولی بیشتر آدم های که تحقیر شدن و تو از سرشون زیادی 

ادم های بذله گو وکه شوخی های خیانت تو حرفاشونه و خودخواهانه و خودبرتربینی دارن  

اینا زیاده خیانت توشون

درسته که خیانت کردن برای پولدارا راحت تره منتهی طبق تجربه من خود پول مهم نیست نحوه استفاده از اون پول مهمه اونی که عقل معاش داره و اهل دو دوتا چهارتاست احتمال خیانتش خیلی کمتر از برعکسشه

مردای که پدر مادرشون خوب تربیت شون کرده باشن هیچ وقت سمت خیانت نمیرن حتما یه کمبودی احساس میکنن که میرن خیانت میکنن 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

ی چیزی جالب میخوام بگم پسرایی که تو طبقه اجتماعی بالا هستن 

معمولا توومهمونی ها میخوان پز دخترا رو بدن عین ماشین که بگن ببین حاجی من اینو تور کردم 🤣🤣🤣

و خیانت هن رخ میده که به رفیقاشون بگن ببین نه تنها اون دختره پا داد بلکه یکی دیگه هم جدیدا هست و اکثرا دخترا هم جذب این پسرا میشن 

تهشم مامانه میگه خودم براش یکی رو پیدا میکنم بزار جونی‌شو بکنه

البته پولدار اصیل و خانواده دار هم کم نیستاااا

خانواده شوهرمن وضعشون خوب بوده از اول ،شوهرمو برادرشوهرم کاملا باهم فرق دارن ،شوهرمن لب به قلیون نمیزنه اون ولی مشروب و قلیونو ،شوهرمن ۸شب خونس اون میره ۱میاد، اون زن بازه  شوهرمن نیست ،تربیتشونم یکی بوده 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

سه روزه متوجه خیانت شوهرم شدم . وضعیت مالی پدرشوهرم خیلی خوبه خیلی زیاد . بچه ها از بچگی تو رفاه بزرگ شدند بعد دیپلم گرفتن رفتن دنبال یاد گرفتن یه حرفه الانم شغل خودشون رو دارن با درامد خوب . پدرشوهرم آدم بسیار بامحبتیه قد و هیکلش رو که نگاه می کنی میگی دنیارو حریفه ولی قلبش اندازه گنجشکه و مثل پروانه دور سر زنش میچرخه و بدون اطلاعش حتی آب نمیخوره . خانواده پر انرژی و شوخ و اهل بگو بخند و خوش گذرونی و تفریح هستند . پدربزرگ پدرشوهرم از خان های معروف این منطقه بوده خانواده اصیل و آبرومندی هستند . شوهر من تو همچین خونواده ای بزرگ شده حالا سه شب پیش خیلی راحت پیشم اعتراف کرد که با دوست دختر سابقش دوست بوده این مدت . نه ذات خانوادش خرابه نه گدا گشنه بودن تازه به نون و نوا رسیدن نه اهل خلاف بودن نه هیچ چیز دیگه 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏