2777
2789

ازبس تایپیک های بیخودی و صرف سرگرمی و داستان دروغی هست طرف هر کاری میکنه میاد میگه

مثلاند من باید۵دقیقه تو دستشویی بودم ۱۰دقیقه بادوم.

اول بایددپای راستم میزاشتم حالا پای چپم گزاشتم

عنم باید اینجوری می اومد بیرون اونجوری اومد بیرون بابا بسته دیگه شورس در اوردین

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

😂😂😂

قبل تاپیک گذاشتن باید نیت کنی امیدوارم رعایت کرده باشی وگرنه که عواقب خوبیی نداره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم ی تاپیک میخوندم که شوهرش و خواهرشون

که شوهر و خواهراشون تو مسافرت دعوتش کن شده بود همش میگفت میتونم پرواز بگیرم زنگ زدم برا فردا جا داشته.....اخه ی چیز بگو بگنجه الان که همه پروازها کنسله 

یا مثلا میگن شوهرم درحد مرگ کتکم زد🤣

بابا اینجا اگه قابلیت فیلم داشت طرف فیلم میگرفت می گفت والدینم وعده صادق ۴هم عملی کردن والا

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران