2777
2789

این پست رو گذاشته بودم ولی هیچکی ندید چون نت ملی بود لطفا راهنمایی کنین منو

حقیقتا دیروز کارنامه گرفتم و ریاضی رو افتادم

کاریش هم نمیشه کرد معلمه خیلی خیلی سختگیره

ولی بقیه درس هارو بالای هفده شدم همه

بعد میخواستم با خواهرم برم انسانی

اون درسش خیلی بهتر از منه

به نظر شما مدرسه ای که اون رو قبول کنه منو میکنه باهم بریم؟

اصلا مدرسه ای پیدا میشه برام؟

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

چندشدی ینی میاری انسانی ؟

عاره بابا میگم درس های انسانی همش بیست بود فقط ریاضی گند زدم

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره بابا میگم درس های انسانی همش بیست بود فقط ریاضی گند زدم

افرین 

ولی فک‌کنم ریاضیم مهم بود تو انسانی 

اره بابا قبول میکنن

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نمره ریاضی ربطی به رشته انسانی نداره

مدرسه ها میگن پر میشه آخه

افرین ولی فک‌کنم ریاضیم مهم بود تو انسانی اره بابا قبول میکنن

وای خانم انقد حالم بده این چند روز که فهمیدم اصلا نه خواب دارم نه خوراک فقط دلم میخواد بمیرم کارناممو میبینم دلم میخواد سر خودمو بکنم جدی جدی *ببخشید اگه انرژی منفی دارم بهتون میدم

نه دختر گلم نمره ریاضی هیچ ربطی به رشته انسانی نداره من خودم مشاور مدرسم اینو میگم

یعنی همه مدرسه ها نمیگن ما جا نداریم دیگههه؟ وای خانم مرسی از کمکتون خدا یه جایی که نیاز دارین دستتونو بگیره

یعنی همه مدرسه ها نمیگن ما جا نداریم دیگههه؟ وای خانم مرسی از کمکتون خدا یه جایی که نیاز دارین دستتو ...

نه عزیزم حدود بیست تیر برگه هدایت تحصیلی صادر میشه با توجه به آزمون رغبت و توانایی و نظرسنجی والدین و دانش آموز و دبیر و مشاور و همینطور نمره درس مطالعات عربی و فارسی نوبت دوم پایه هفتم و هشتم و نهم اولویت ها مشخص میشه دیگه اگه واسه انسانی  اولویت الف باشی فورا میری واسه ثبت نام مدرسه ای که دوست داری

نه عزیزم حدود بیست تیر برگه هدایت تحصیلی صادر میشه با توجه به آزمون رغبت و توانایی و نظرسنجی والدین ...

آخه خانم.... کسی که افتاده هدایت تحصیلیش میوفته شهریور مگه نه؟ هر چقد هم بقیه درس هاش خوبه باشه ...

مدارس فرهنگ 

اگر خواهرت مثلا دوقلو

معدلش بالا  باشه از سهمیه اون میتونی استفاده کنی 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

برو مدرسه اگر تغییر نداد اعتراض بگو مدیر ثبت کنه یا بگو واست درخواست آزمون تعیین رشته مجدد بزنه یک یا دو ماه دیگه برم دوباره امتحان بده اگر قبول شد هدایت تحصیلی بگیر برو واسه رشته مورد علاقه