2777
2789

سلام ببخشید وقتتونو میگیرم من یازدهم رو تموم کردم دارم درس های دهم و یازدهم رو میخونم و تست میزنم هر درس ۱۰۰ تا روزانه , روزی ۴درس میخونم از ۵صب تا ۶عصر (یک ساعت صبحانه و ناهار) من کالاف رو گذاشتم کنار به نظرتون از ۶عصر دو ساعت بازی کنم آسیب می‌زنه به ایندم؟ آخه من بیرون نمیرم دوست و رفیق ندارم روزی۱۳ساعت۱۲ساعت میخونم

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

می ترسم بیشترش کنی همون برو بیرون شده تنهایی برو جایی که دوس داری

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اسیب نمیزنه ولی عادت میکنی بهش یهو میبینی سال بعد از صبح تا شب سرگرمی و نمیتونی درس بخونی 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
الان اسیب نمیزنه ولی عادت میکنی بهش یهو میبینی سال بعد از صبح تا شب سرگرمی و نمیتونی درس بخونی

آخه یازدهم با برنامه ریزی خیلی نتیجه ام بهتر از دهم شد که دهم کلا گذاشته بودمش کنار ، انگار امید میده میگه زود حرفه ای بخون تا ۶بهم برسی

می ترسم بیشترش کنی همون برو بیرون شده تنهایی برو جایی که دوس داری

بیرون اصلا نمیرم ولی وقتی اون باشه میگه آفرین حرفه ای بخون ۶بهم برسی انگار امید بخشه

آخه یازدهم با برنامه ریزی خیلی نتیجه ام بهتر از دهم شد که دهم کلا گذاشته بودمش کنار ، انگار امید مید ...

کالاف امید میده؟😐😐😐 من میگم معتادش میشی روزی۱۰ساعت بازی میکنی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.