2777
2789

من از خودم زیاد عکس نمیگیرم بزور یکی دوتا میگیرم ماهی

بعد واسه دوستم فرستاده بودم عکسمو الن دوستم ی فیلم فرستاده میگه اینو میخام بزارم استوری یه عکس هم ک رفتیم شهربازی 

الن من وقتی فیلمو فرستاد بد دعوا کردم باهاش بعد ویدیورو هم کامل ندیدم عکس خودم توش بود 

گف ببین قشنگ شده گفتم  بخدا نمیبینم پاکش کن همین الن از تو پیویمم از خودم متنفرم بعدشم با خودم میگم این خیلی خره ک اومده رفیق من شده نمیدونه من چقد مزخرفم 

واقعا الن ب واکنشم فکر کردم دیدم خیلی داغونم دلم برا خودم میسوزه😔

از قیافم متنفرم با اینکه بهم میگن خوشگلی همه ولی نیستم بخدا اینجوری فکر میکنین اصن هر دختریم ک رفیقم شده شک ندارم احمقه

برا خانوادمم میگم ک اینجوریم میگن چته ما همه چی فراهم کردیم برات نونت کمه آبت کمه اعتماد بنفس نداری چته تهشم گوشیو ازم میگیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ؟رو عزت نفست کار کن

۱۶

بدبختی اینجاس ب همه بی اعتمادم همه بهم میگن چقد بی اعتماد شدی نسبت ب همه چیز چندوقت پیش با تراپیستم حرف زدم حرف اونم باور نکردم که گف خوشگلی اینا

الن دیگ پول تراپیستم ندارم💔👩‍🦯

۱۶بدبختی اینجاس ب همه بی اعتمادم همه بهم میگن چقد بی اعتماد شدی نسبت ب همه چیز چندوقت پیش با تراپیست ...

عکستو بزار

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

عزیزم اعتماد به نفست خیلی کمه. خودت میگی همه بهت میگن خوشگل یعنی هستی دیگه. با خودت قهر نباش :(

همه دروغ میگن اونا میخان دلمو نشکنن 

وگرنه آدمای اطرافم(چندتا دختر ک دوستِ دوستمن) خیلیییی از من خوشگلترن عکس خودشونو میزارن استوری من بزور برا دل خودمم ی عکس میگیرم 

۱۶بدبختی اینجاس ب همه بی اعتمادم همه بهم میگن چقد بی اعتماد شدی نسبت ب همه چیز چندوقت پیش با تراپیست ...

تو این سن همه اینطورین عادیه شاید واسه بلوغته 

وقتی بقیه میگن قشنگی حتما هسی دیگه دروغ ندارن که باید اعتماد به نفس داشته باشی چجوری دوروز دیگه میخوای بری تو جامعه 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

با کلی فیل.تر و آرایش و فتوشاپبعد میره گوگل بزارم

سریع پاکش کن 

اگه خواستی بزار من حقیقتی که میبینم رو بهت میگم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خب عزت نفس پایین باعث میشه خودتو با بقیه مقایسه کنی و حس بدی به خودت داشته باشی واسه همین باور نمیکنی حرف بقیه رو که میگن خوشگلی...خودتو همینجوری ک هست بپذیر فکر کردی بقیه همه بی نقصن؟ نه ...فقط چون خودشونو دوست دارن نقصاشون ب چشم نمیاد 

کتاب بخون پادکست گوش بده کار کن رو خودت

حِیْف باشَد کِ ✨تُ✨ باشیُ مَرا غَم بِبرد.💙خدا💙⁦
تو این سن همه اینطورین عادیه شاید واسه بلوغته وقتی بقیه میگن قشنگی حتما هسی دیگه دروغ ندارن که باید ...

کلا نمیخام کسی منو ب عنوان دوستش ب کسی معرفی کنه چون ب عقلش شک میکنن که منو انتخاب کرده ب عنوان رفیقش اصن باید خجالت بکشه ک من دوستشم اه

خب عزت نفس پایین باعث میشه خودتو با بقیه مقایسه کنی و حس بدی به خودت داشته باشی واسه همین باور نمیکن ...

مقایسه میکنم چون با همسن سالام کلا فرق دارم

مگ داریم مگ میشه ی آدم آنقدر مزخرف و زشت باشه

مقایسه میکنم چون با همسن سالام کلا فرق دارممگ داریم مگ میشه ی آدم آنقدر مزخرف و زشت باشه

مطمئنم زشت نیستی 

خودت اینجوری فک میکنی

بخاطر سنت و دوره بلوغم هس

حِیْف باشَد کِ ✨تُ✨ باشیُ مَرا غَم بِبرد.💙خدا💙⁦