2777
2789
عنوان

ازدواج زن داداشم سابقم

481 بازدید | 26 پست

دوستان من پارسال داداشم و زن داداشم توی عقد جدا شدن (دلیل جدایی‌شون برادر خودم بود یعنی مقصر زن داداشم نبود)همیشه گفتم و میگم زن داداشم فرشته بود و خیلی افسوس میخورم که دیگه عضوی از خانوادمون نیست...

من و زن داداشم هنوز باهم در ارتباطیم ولی نه خیلی صمیمی من برای اینکه معذب نباشه با اجازه خودش از پیجش اومدم بیرون ولی زن داداشم هنوز داخل پیجم هست

ایشون دانشگاهش تموم شد با برادرم هم دانشگاهی بودن برادرم زودتر درسش تموم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لون زمان زن داداشم و داداشم یک استادی داشتن که از زن داداشم خوشش میومد و رسمی خواستگاری کرد ازش قبل عقدشون و خب زن داداشم جواب رد داد

گویا از پارسال زمستون زن داداشم و این استادش وارد رابطه شدن و رابطه جدی یکی از دوستان مشترک برادرم و زن داداشم که دختر هست اومده از عکسای پیج زن داداشم برای داداشم اسکرین گزفته 

عکسای دو نفرشون 

و داداشم چند روزه دیوونه شده در ب در دنبال مطب اون استاد میگرده در به در دنبال شماره و...هست و دختره پیج اینستای استاذه رو به داداشم داده من خیلی نگرانم خیلی با داداشم حرف زدم ولی انگار شیطون زفته تو جلدش

نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم بنظرتون به اوم دختره پیام بدم تهدیدش کنم ؟که دیگه خبر چینی نکنه؟یا به زن داداشم موضوع رو بگم؟

و داداشم چند روزه دیوونه شده در ب در دنبال مطب اون استاد میگرده در به در دنبال شماره و...هست و دختره ...

دخالت نکن. 

این موضوع به شما مربوط نمیشه. 

برادرتان خودش عقل داره و همسر سابقش آدم عاقلیه

و داداشم چند روزه دیوونه شده در ب در دنبال مطب اون استاد میگرده در به در دنبال شماره و...هست و دختره ...

فاز داداشت چیه ؟ چرا طلاق داده؟ چرا پیگیره ؟ به بابات بگو گوشش رو بپیچونه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یاد فیلم بی بدن افتادم 

که دوستِ دختره عکساشو فرستاد برا دوست پسر دختره و همون باعث قتل شد

داداشت وقتی زنشو طلاق داده دیگه نباید تو زندگیش دخالت کنه گناه داره آرامش میخاد

مرده شور آدم خبرچینو ببره 

فاز داداشت چیه ؟ چرا طلاق داده؟ چرا پیگیره ؟ به بابات بگو گوشش رو بپیچونه

دیوانه وار دوستش داره یعنی بعد از زن داداشم هرشب و هرروز کارش شده چک کردنش 

عکساشو دیدن ویساشو گوش دادن واقعا دیوونه شده

پدرمم پشت زن داداشمه چون واقعا بی گناه بود ولی الان واقعا نمیدونم چیکار به خانوادم بگم یا به زن داداشم دوست دارم اتفاقی بیفته این وسط حتی اگه احتمالش یک درصد باشه

به داداشت چه ربطی داره وقتی جدا شدن

همینو بهش گفتم میگه نه من ی بلایی سر اون پسر میارم چون قبلا هم بهش کفنه دورش نیاد الان که فهمیده جداشده رفته دوباره پیشنهاد داده

گفتم اون موقع بخاطر تو زدش کرد الان دیگه نویی تو زندگیش نیستی و حق انتخاب داره انتخایشم اونه