2777
2789
عنوان

ازدواج زن داداشم سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 26 پست
وقتی جدا شدن دیگه به داداشت ربطی نداره که... با برادرت صحبت کن. به اون دوست مشترک هم بگو دیگه اطلاعا ...

با برادرم صحبت کردم اصلا فایده ای نداشت 

بنظرتون به دختره بگم بدتر نمیکنه؟بهتر نیست به زن داداشم قضیه این دوست مشترکشون رو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه بازی زیاد در میاره اخه میگه ی بلایی سر اون پسره میارم

داداشت نه عاقله نه بالغ،بذاره زن سابقش بره پی زندگیش 

والا گناه داره

به اون دختر خبرچین بگو اومدیمو سر خبر بردن و خبر آوردنت یکی کشته شد ببند دهنتو احمق

خیلی حرصم گرفت

یاد فیلم بی بدن افتادم که دوستِ دختره عکساشو فرستاد برا دوست پسر دختره و همون باعث قتل شدداداشت وقتی ...

اره بخدا خدا لعنتش کنخ دختره رو از تمام استوری و پست و پیج پسره اسکرین شات گرفته فرستاذه 

پس چرا جدا شدن؟

برادرم خیلی بهش گیر میداد در صورتی که خودمون آزاد بودیم اونو محدود میکرد و یک بار یک نفر تو خیابون مزاحم زن داداشم میشه داداشم باهاش درگیر میشه زن داداشم میخواد حداشون کنه داداشم خواسته ناخواسته زن داداشم رو هل میده و از اون روز به بهد دیگه زن داداشم جواب داداشمو نداذ و روند طلاق رو پیش گرفت...

با برادرم صحبت کردم اصلا فایده ای نداشت بنظرتون به دختره بگم بدتر نمیکنه؟بهتر نیست به زن داداشم قضیه ...

نمیدونم میخوای بگو دختره زنگ بزنه به داداشت و بهش بگه زندگی من به تو ربطی نداره... اگه خیلی دوستم داشتی جدا نمیشدی... 

داداشت نه عاقله نه بالغ،بذاره زن سابقش بره پی زندگیش والا گناه دارهبه اون دختر خبرچین بگو اومدیمو سر ...

خودم انقد عصبی هستم واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم 

انقد تحریکش کرده که داداشم دیوونه شده ققط و فقط نگران زن داداشمم کم سر جدا شدنش اذیت نشد با اینکه پدرم و خانوادم همه پشت زن داداشم بودن ولی انقد اذیت شد که الان ی زندگی ازوم کمترین حقشه

نمیدونم میخوای بگو دختره زنگ بزنه به داداشت و بهش بگه زندگی من به تو ربطی نداره... اگه خیلی دوستم دا ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

فکر میکنم به خود زن داداشم بگم بهترین راهه حداقل خبر دار باشه و اون دختره رو بندازه بیزون از پیجش و ارتباطش رو قطع کنه باهاش

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم فکر میکنم به خود زن داداشم بگم بهترین راهه حداقل خبر دار باشه و اون دخت ...

حالا برادرت میخواد چیکار کنه زنگ بزنه بااستاده دعوا کنه بگه چرا زن سابق من رو گرفتی از قبل هم که میخواستش... اگه داداشت خیلی آتیشیه باهاش صحبت کنید دوباره که بی خیال بشه مگه هنوز به زن سابقش فکرمیکنه؟ 

حالا برادرت میخواد چیکار کنه زنگ بزنه بااستاده دعوا کنه بگه چرا زن سابق من رو گرفتی از قبل هم که میخ ...

اره داداشم طلاق نداد زن داداشم طلاق گزفت حتی داداشم محضر نرفت غیابی طلاق جاری شد

هرروز هرشب کارش نگاه کردن به عکس و ویس و فیلماشونه...

میگن اگه خودتو دوست داشته باشی ، بقیه هم دوستت دارن .

نمونه بارزشو دیدم تو تاپیک های شما .

چون زن داداش شما خودشو خیلی دوست داشته و خودش رو از برادر شما گرفته برادر شما اینجوری براش بال بال میزنه . 

زن داداشتون اگه از ارزش های خودش میزد ، داداشتون سطحی بهش نگاه میکرد .