2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من شرکت نرکدم هنوز ولی می‌تونم از چیزایی که تحقیق کردم بگم برات

برای مصاحبه عمومی فکر کنم داری می‌پرسی

یه بخشیش میشه سوالات دینی و مذهبی

باید آداب و احکام نماز ، روزه ، غسل و وضو و تیمم را کامل بلد باشی

در کنار اینکه مثلا اداب ایام مذهبی مثل شب قدر، شب احیا ، عاشورا ایام محرم رو بدونی تا حدودی 

اگه  بیشتر  خواستی بیشتر بگو برات توضیح میدم🩵 موفق✌️

مرسی میشه یکم سوالاش بگی مثلای چی هست

اره عزیزم میپرسن اخرین رویداد مذهبی ملی که شرکت کردید چی بوده؟ بعد شما مثلا ایام شب قدرو میگی 

میپرسن چه میخوندی اون شب؟ خب معمولا مرسومه دعای جوشن کبیر، زیارت عاشورا، یسری سوره ها مثل دخان اینا رو میگی

یا راهپیمایی که شرکت کردی رو به عنوان رویداد ملی میگی 

بعد مسیر راهپمایی که در شهر تون رفتید کجاها بوده؟ چه شعارهایی میدادید؟ چه کسی رهبری میکرد در شهر یا منطقه تون 

یا ایام محرم کجاها میری ؟ چه دعایی مرسومه بخونی؟ 

مسافر نمازش چطوریه؟ 

اره عزیزم میپرسن اخرین رویداد مذهبی ملی که شرکت کردید چی بوده؟ بعد شما مثلا ایام شب قدرو میگی میپرسن ...

اکثر بچه ها پیکیج های اموزشیو تهیه کردند برات امکانش نیست؟ البته خیلی ها هم میگن لازم نیست

اکثر بچه ها پیکیج های اموزشیو تهیه کردند برات امکانش نیست؟ البته خیلی ها هم میگن لازم نیست

دسته ی دوم سوالات هم سیاسه و بخشی هم اعتقادی مثلا از بین افراد مهم کشور چه کسی الگو داری؟ می تونی یکی از شهدا رو بگی یا مثلا چه دعایی رو اصولا میخونی ؟ میتونی بخونی؟ 

سیاسی هم که دیگه کلیییی هست….

دینی هم همون هایی که گفتم مخصوصا نماز جمعه

البته چیزی که هست اکثرا میگم دروغ نباید بگی یا سناریو سازی فایده ای نداره چون اینقدر ریز میپرسن یجا وا میدی😅😂