2777
2789
عنوان

خانما بدجور دعوا کردیم منو شوهرم

837 بازدید | 81 پست

با شوهرم شدیدا دعوام شد کار ب کتک کاری کشید چکار کنم ن میتونم طلاق بگیرم ن میتونم بمونم دارم دق میکنم دلیل دعوامون هم سر این بود ک ما جایی دعوتیم بعد پدر شوهرم زنگ زده ب همسرم  ک نباید برید چرا چون آقا باشون قهر..

دقیق هفته ای ک گذشت من خودم با خانواده یکی از آشناها قهرم عقد پسرشون بود ولی شوهرم گفت چون اومدن خونه دعوتت کردن باید بری منو برد

چندوقته ازدواج کردید

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این دعوتی اینقدر مهم بود که به خاطرش کتک بخوری؟حداقل بگو دعوتی از جانب فامیل درجه 1 خودت بوده

بلع منو همسرم فامیلیم من ب احترام شوهرم واس اون عقد رفتم نصف کاراشو هم من کردم اون طرفا 4 سال منو خانوادم قهریم باشون تهمت‌های نموند ک نزدن ولی من ب احترام شوهرم رفتم 

منو شوهرمم چند روز پیش سر اینکه بهش گفتم جایی نرو و گوش نکرد رفت دعوای شدیدی داشتیم

البته فقط همین نبود و دلخوری ها چند وقت بود جمع شده بود یهو بزرگ شد

منم چند روزه قهر کردم اومدم خونه مامانم اینا

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

حالا دعوا ک شده تموم شده

ولی همچین موضوعی حتی ارزش فکر کردن ب طلاق نداره

بذار یکم ک هردوتون آتیشتون خوابید خیلی آروم بدون دعوا و‌منطقی راجع بش حرف بزنید

الانم فقط ب آرامشت فک کن

میدونم سخته و از درون داری میترکی و نمیدونی چیکار کنی از حرص 

ولی ی چایی بریز بشین ی گوشه فیلم نگاه کن

تا این بحران بگذره

ب عنوان کسی ک تو بحران ها گند میزنم و از عصبانیت بدترین حرکت ها رو میکنم

دارم بهت میگم ک ارزش نداره

تهش فقط روان هردوتون آسیب میبینه