2777
2789
عنوان

همسایمون تو حموم

280 بازدید | 19 پست

دوستان میدونم تایپیک شاید یکم تکراری باشه 

ممنون میشم راهکار بدین، و تو راهکار فقط رضای خدا رو در نظر بگیرین، مستاجرما حموم میفته پشت اتاق من، و بچش رو بعضی وقتا میزاره تو حموم آب بازی کنه و خودش میره تو خونه ، این بچه واقعا موقع آب بازی سروصدا میکنه ، بهش  بگم خیلی مهربون اگه امکانش هست حداقل  ببرین حیاط اصلی آب بازی  کنه یا دریا بگم شرمندم اینو میگم ولی تمرکزم بهم میخوره موقع درس خوندن، اینم بگم خونه کوچیکه مشکل مالی و اینا  دارن واسه همین دلم نیومده چیزی بگم به بچه هم گفتم اگه سروصدا نکنی شکلات میگیرم برات ولی بازم جواب نداد

وای تو این کم آبی 

بازی میکنه بچش 

چقد بیشعور و کم درکه 

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

حال همیشه که تو حموم نیست طفلی اون موقعها بیا بیرون از اتاقت درس بخون

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو این کم آبی 

بازی میکنه بچش با آب 

مگه ای برای بازیه؟ 

چقد بیشعور و کم درکه 

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
حال همیشه که تو حموم نیست طفلی اون موقعها بیا بیرون از اتاقت درس بخون

خسته شدم واقعا آخه همیشه سروصدا دارن انگار تو حیاط پشتی زندگی  میکنن ولی موقع حموم خیلیه

چندساعت میمونه توآب؟اصلا خطرناکه برای سلامتی بچهاینسری مراعات نکن بگوزنگ میزنم۱۱۰یک ساعت در روزباشه ...

نه هروز نیست  هفته ای دو بار نیم ساعت ولی کلا سر وصدا دارن بچه میره دستشویی صدا میزنه مامان مامان بیا ولی حمومشون واقعا تحملش  سخته

گوش گیر بزار عزیزم سروصدا می‌تونه همیشه به وجود بیاد تو خودتو با شرایط وفق بده

نه من تک بچم خونمون هیچ وقت سروصدا نبوده ، اگرم نمیگیم برن و داریم تحمل میکنیم چون دلم میسوزه وگرنه اذیت میشم

خسته شدم واقعا آخه همیشه سروصدا دارن انگار تو حیاط پشتی زندگی میکنن ولی موقع حموم خیلیه

تذکر بده به اشون اگه نشد سعی کن وقتایی رو بزاری برای مطالعه که سروصدا ندارن 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
نه هروز نیست هفته ای دو بار نیم ساعت ولی کلا سر وصدا دارن بچه میره دستشویی صدا میزنه مامان مامان بی ...

حالا هفته ای ۲ بار نیم ساعتو شماهم درس نخون برو حموم دوش بگیر یاغذا بخور زیاد نیست که نتونی تحمل کنی حالا من فکر کردم کل روز بچه رو میزاره حموم

برای دستشوییشم خب بچس دیگه ☹️

حالا هفته ای ۲ بار نیم ساعتو شماهم درس نخون برو حموم دوش بگیر یاغذا بخور زیاد نیست که نتونی تحمل کنی ...

خب مامانش وایسه تا دستشویی تموم بشه که نیاز نباشه  صدا کنه