2777
2789
عنوان

همسایمون تو حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 19 پست
نه من تک بچم خونمون هیچ وقت سروصدا نبوده ، اگرم نمیگیم برن و داریم تحمل میکنیم چون دلم میسوزه وگرنه ...

اینکه بهشون بگید برن رو من جالب نمی‌دونم زیاد نه بخاطر اینکه دلسوزی باشه بخاطر اینکه اونم بچست و داره بچگی می‌کنه و گناهی نکرده

شرایط شمارم درک میکنم ولی همیشه برای سروصدا راهکار هس گوش گیر میتونی بزاری هدفون بزاری آهنگ ملایم گوش بدی یا اون تایم به خودت استراحت بدهی قطعا ۲۴ ساعتها در حال درس خواندن نیستی که

بالاخره خداهم میبینه تو چ شرایطی درس خوندی و کمکت می‌کنه ولی اگر مستاجرتون رو صرفا بخاطر درس خوندنت بفرستید بزن مطمئنم اصلا خداروخوش نمیاد

تک نیت ، احساسی،شغلی، مشاوره ،ارامش، شمع تراپی🌱✨💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بهشون بگید برن رو من جالب نمی‌دونم زیاد نه بخاطر اینکه دلسوزی باشه بخاطر اینکه اونم بچست و دار ...

خب خونه ما کوچیکه و واسه ۴ نفر آدم مناسب نیست ، اونا هم دست خودشون نیست سرو صدا دارن دیگه ، من یکسال تحمل کردم یکسال  دیگه هم میکنم ولی میگم برن بعدش من دوستم روم نمیشه بگم  بیاد چون از بس سرو صدا میکنن از خواب میپره