2777
2789
عنوان

سه هفته‌ ای میشه ازش بی خبرم

489 بازدید | 63 پست

آخرین بار دیدیم تفاهم نداریم 

فقط پیج همو رو داریم 

اما دیگه استوری هامو سین نمیکنه و خودش هیچی نمیذاره 

دلم براش تنگ شده چ کنم؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودت ولی دلی بهت میگم از منی که تجربشو دارم میگم بهت عزیزم اصلاااااا اصلا طرفش نرو منتظر نباش اونم بیاد غرورتو بزار اولویت دلت هم تنگ شده قبول ولی دلیل برای برگشت نیست تحمل کن بلاخره از سرت میوفته

چجوری میتونید انقدر جسور باشین ؟من نمیتونم

جسارت نمی‌خواد حسرت خیلی چیزا موند به دلم الان دیگه اجازه نمی‌دم این اتفاق بیوفته توهم نمیتونی یک ویس بگیر بگو دلم برات تنگ شده بفرست بعد برای خودت حذفش کن به راحتی 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

منم مثل خودت ولی دلی بهت میگم از منی که تجربشو دارم میگم بهت عزیزم اصلاااااا اصلا طرفش نرو منتظر نبا ...

سر یه موضوعی باهم صحبت میکردیم به نتیجه نرسیدم تلوحیا گفتیم که تفاهم نداریم و فلان 

اما خب هم دلم تنگه 

هم ادم خوبی بود

جسارت نمی‌خواد حسرت خیلی چیزا موند به دلم الان دیگه اجازه نمی‌دم این اتفاق بیوفته توهم نمیتونی یک وی ...

کامنت بالایی برعکس شما حرف زده بخونید

سنمم کم نیست ها 30 ام

خداروشکر پس خودت میتونی درست غلطو تشخیص بدی اما اینکه بخوای بری طرفش خودت شاید آشنا باشی با طبیعت پسرا ممکنه بیشتر از این کم توجهی کنه و غرور خودت این وسط خورد باشه باز خودت نسبت به شرایط بسنج

منم مثل خودت ولی دلی بهت میگم از منی که تجربشو دارم میگم بهت عزیزم اصلاااااا اصلا طرفش نرو منتظر نبا ...

ابزار احساسات قشنگ ترین فطرت انسانه 

یک چیزایی خیلی دیر میشه

ابزار احساسات قشنگ ترین فطرت انسانه یک چیزایی خیلی دیر میشه

ابراز احساسات به قیمت خورد شدن غرور؟

چرا طرف مقابل ابراز احساسات نکنه؟وقتی اون خبر نمیگیره ازش یعنی اونم داره فراموش میکنه الان بره بگه دلم برات تنگ شده 95% اصلا قبول نکنه و حتی خوردش کنه

ابراز احساسات به قیمت خورد شدن غرور؟چرا طرف مقابل ابراز احساسات نکنه؟وقتی اون خبر نمیگیره ازش یعنی ا ...

گر همه بد شوند دنیا به چه دل رحمی خوش شود !؟

شاید منتظره یک پیام از سمت اینه 

ببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم که از دستش ندم 

يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم 

کاش تحمل‌ کرده بودم و هيچ وقت دیگه واسش پیام نمی دادم🥲🥲