2777
2789

طلاق گرفته پارسال

یه دختر 14 ساله و یه پسر 5 ساله داره 

داداشش (بابام) ب شدت زورگوعه و سلطه گر تو زندگی هممون 

میخواد عمم بزور با یه نفر ازدواج کنه اون عاشق عممه و دنبالشه ب شدت

طرف دنبال ابرو ریزیه  

ولی عمم نمیخوادش چون ادم حرومزاده ایه 

انقد حرف زده مخشو زده و اونم ب عمم گفته یا باهاش ازدواج میکنی یا هم تورو هم بچه هاتو و بچه های خودمو میکشم !

اون ک یه روانیه و همه ازش میترسن 

واسه زندگی همه تصمیم میگیره 

همه جاهم اشنا داره تو همه اگاهیا ی منطقه هم دوست و رفیق داره 

عمم قسم خورده ک اگه امروز عقدش کنن  همین ک پاشو تو خونه اون مرد بزاره خودشو میکشه امروز رفته از همه داروخونه ها قرص گرفته هممون اخلاقشو میدونیم ک اینکارو میکنه متاسفانه😭😭😭😭

عمومم دوسال پیش ک خیلی از نظر مشکلات تحت فشار بود با اسلحه تو سر خودش شلیک کرد و فوت شد هممون خیلییییی دوسش داشتیم 

عمم میگه بعد اون من دیگه زندگی نکردم از خدامه تموم شه این وضع 

تازه بچه هاش میومدن پیشش حال روحیش داشت خوب میشد ک این بی همه چیز  سرو کلش تو زندگیش پیدا شد یارو ازین پیگیراس برگشته ب عمم گفته یا مال منی یا مال خاک 😭😭😭😭😭 

متاسفانه هرکی هرچه قدر اومد صحبت کرد با داداشش حرف حرفه خودشه ول کن نیس اونم ک از اونور دست بردار نیس میگه چون پشتم نبودن و رو ب روم بودن همیشه منم اینکارو میکنم تا تلافی کنم خدا خودش منو تو زندگی هردوشون زنده میکنه 😭😭😭😭

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

من هرررر چی باهاش حرف میزنم بی فایدس 

دیگه گوش نمیده فقط میخواد فکر تو سرشو عملی کنه 😭😭😭

ببین واقعا زن قویه عمم ولی حریف نمیشه یچیزایی هس ک تا از نزدیک نبینید متوجه نمیشید ماها همه پاسوز اون بابای لعنتیم شدیم حریفش نمیشیم نمیتونه هم فرار کنه چون میاد سر وقت ماها 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسل این مردا مگه منقرض نشده از کدوم شهری؟

نه متاسفانه این زندس و ریده تو زندگیه هممون 

تهران

متاسفمم

من نمیدونم چکاری از دستم بر میاد جز حرف زدن باهاش چیزی ب ذهنم نمیرسه فقط نمیخوام این کارو کنه اگه چیزیش بشه من نابود میشم مطمئنم منم تحمل نمیکنم چون حکم مادری ب گردن من داره من بچه طلاقم اونو مامانبزرگم از یکسالگی از من نگهداری کردن 😭😭😭💔💔💔💔💔

چ کاریه اخه

چی بگم این مصیبتم یهو تو این دو سه روز اتفاق افتاد نمیتونم بشینم و منتظر پرپر شدنش باشم😭😭😭

من نمیدونم چکاری از دستم بر میاد جز حرف زدن باهاش چیزی ب ذهنم نمیرسه فقط نمیخوام این کارو کنه اگه چی ...

با این پدرت معلومه مادرت تحمل نکرد

پدر بزرگت چی میگه؟

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

دهه محرم هست امروز عقد میخوان کنن ؟

این خودکشی بکن نی 

و گرنه جار نمیزد 

به بابات بگید خوب 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند سالشه عمت ؟

وا به زور که نمیشه شوهرش داد

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

زنگ بزنه ۱۱۰ و تکلیفشو با بابات روشن کنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .