2777
2789
عنوان

دختر که باشی…✨

226 بازدید | 17 پست

دختر که باشی…

تمام دنیا از نگاهت شکل دیگه‌ای می‌گیره.

تو همون کسی هستی که با یه لبخند، می‌تونه غم یه روزو بشوره ببره...

با یه اشک، عمق یه درد رو فریاد بزنه...

و با یه سکوت، هزار تا حرف نگفته رو بگه.

گاهی خسته‌ای

گاهی قوی‌تر از هر کسی توی زندگیت.

گاهی می‌خندی... در حالی که دلت از درد پُره.

ولی همیشه...

دختر که باشی، یه زیبایی خاص داری که نه تو آینه دیده می‌شه، نه تو حرف‌های دیگران.

✨ اون زیبایی توی روحه‌اته، توی دلتنگی‌های نصف‌شب،

توی رویاهایی که هنوز بهشون نرسیدی

اما هنوز امید داری.

🍃 تویی که ادامه می‌دی… حتی وقتی همه چی می‌گه بی‌خیال شو.

یادت نره دختر جان:

تو، دلیلِ قشنگیِ خیلی از لحظه‌هایی.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چه زیبا

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

چه زیبا

❤️ نگاهتون زیباست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا عشقن🥰🥰🥰

🥹 بی شک

❤️ نگاهتون زیباست

من‌دخترم کلا غصه همه چیو میخورم انگاری دختر بودن فقط غمه

کاش پسر بودم حداقل احساسمو کنار میذاشتم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

تا حالا از این زاویه به خودم نگاه نکرده بودم😁

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من‌دخترم کلا غصه همه چیو میخورم انگاری دختر بودن فقط غمهکاش پسر بودم حداقل احساسمو کنار میذاشتم

نگو کاش پسر بودم 

دنیایی که یک دختر میتونه داشته باشه یه پسر ازش محرومه 

خودت رو بساز دخترجان اونطور که میخواهی ، حسرت ها ، غم ها ، غصه ها فقط عمرتو هدر میدن

تا حالا از این زاویه به خودم نگاه نکرده بودم😁

عزیزممم🥲🫂

بالآخره یکی دختر بودن رو زیبا توصیف کرد بدون اینکه متن غمگین باشه...دمت گرم😍💜

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نگو کاش پسر بودم دنیایی که یک دختر میتونه داشته باشه یه پسر ازش محرومه خودت رو بساز دخترجان اونطور ک ...

چیکار کنم

خونمونو میخوان بفروشن هم مادرم هم پدرم منو دوست ندارن💔💔

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بالآخره یکی دختر بودن رو زیبا توصیف کرد بدون اینکه متن غمگین باشه...دمت گرم😍💜

قربونت برم عزیزم♥️ 

دختر بودن خیلی قشنگه کاش قدرخودمونو بدونیم🫂

چیکار کنمخونمونو میخوان بفروشن هم مادرم هم پدرم منو دوست ندارن💔💔

تلاش کن تا خودت در آینده خونه بخری برای خودت 

اولاً هیچ پدرمادری نمیتونه بچشودوست ندارم اما بعدشم اگه رفتاراتی دیدی که این احساس رو کردی بیا بغلم🫂 

اما یادت باشه دوست داشتن هیچکس مهم نیست خودت خودتو دوست داشته باش قشنگم خودت هوای خود و زندگیتو داشته باش

قربونت برم عزیزم♥️ دختر بودن خیلی قشنگه کاش قدرخودمونو بدونیم🫂

😘✨❤️

موافقم و چقدر زیبا که میبینم این تفکرات اینجا هست

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨