2777
2789

سلام دوستان

اگر این ماشین رو دارین راضی هستین؟

از نظر فنی ماشینی نیست که زود به زود خراب بشه؟

میگن صدای موتور خیلی داخل کابین میاد توی سرعت بالای ۷۰،۸۰  ازاردهنده نیست برای سرنشین ها؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

رنج چند میخوای ماشین بخری چرا یک تویوتا یاریس ۲۰۱۴ نمگیری

تا یه میلیارد

بین تیگو پنج و تارا موندم 

تویوتا یاریس خیلی گرونتر نیست؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمی شده دیگه

بودجه ام در حال حاضر در همین حده

ما داشتیم سال ۹۷ خریدیم خیلی راضی بودیم و خوب بود

زود به زود خراب نمیشد عزیزم؟ چون میگن فنیش ضعیفه بخاطر همین دو دلم 

تا یه میلیاردبین تیگو پنج و تارا موندم تویوتا یاریس خیلی گرونتر نیست؟

چرا خیلی گرون تره 

ولی ماشین چینی ده سال کار خریدن اشتباهه 

تارا هم میگن حلبیه 

اگر کم جمعیتید. ۲۰۷ وگرنه پارس tu5

زود به زود خراب نمیشد عزیزم؟ چون میگن فنیش ضعیفه بخاطر همین دو دلم

اصلا یه بارم خراب نشد 

حدودا یه سال و نیم سوار شدیم 

مدلش ۹۵ بود..دوسال هم دست کسی دیگه بود

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

خب به جاش یه ماشین صفر بگیرین بهتره یا اگر ازز محصولات مدیران میخواین هم ایکس۲۲

ایکس ۲۲ خوشم نمیاد

بین تارا،تیگو۵،برلیانس۳۳۰ و اریزو۵ موندم کدوم رو بگیرم 

بعد من مجردم برای استفاده شخصی خودم میخوام برای خانواده نیست

چرا خیلی گرون تره ولی ماشین چینی ده سال کار خریدن اشتباهه تارا هم میگن حلبیه اگر کم جمعیتید. ۲۰۷ وگر ...

نه تیگو پنج مدل ۴۰۰،۴۰۱ بدون رنگش این قیمته 

من برای خودم میخوام برای خانواده نیست 

نه تیگو پنج مدل ۴۰۰،۴۰۱ بدون رنگش این قیمته من برای خودم میخوام برای خانواده نیست

کدوم شهری ؟ تیگو مدل ۴۰۰ نزدیک ۱/۳۰۰ اه 

من جات بودم مجرد و یک نفر 

۲۰۷ یا برلیانس میگرفتم 

هر دوش خوبه ماشین هاچبک کوچیک 

نمیدونم درامدت چه قدره ولی به نظر من ماشین باید جوری باشه منفجر شد فرداش یکی ازش بخری جوش نزنی 

ساینا صندوق دار بگیر. باهاش  هر ماه برو یک ماه مسافرت. با سود باقی پولت

کدوم شهری ؟ تیگو مدل ۴۰۰ نزدیک ۱/۳۰۰ اه من جات بودم مجرد و یک نفر ۲۰۷ یا برلیانس میگرفتم هر دوش خوبه ...

توی دیوار میزنن یک و سیصد ولی قیمت گرفتم از نمایشگاه۴۰۰ بدون رنگش همین یه تومن یک و پنجاه میدن 

اخه تو‌ این شرایط اقتصادی هیچکی اینجوری نیست ماشینش منفجر بشه بتونه ازش بخره😕

پولم نگه داری بی ارزش میشه