2777
2789
عنوان

این نمرات یازدهم نهایی خیلی بده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 71 پست
بله میدونم چیزی هم بهش نگفتیم میدونیم نهایی هست و سخت ولی توی کلاس شون بالترین نمره رو گرفتهبه نظرتو ...

بستگی به هدفش داره  ولی دیگه سعی کنه معدلش رو به 17 برسونه.   درسایی مثل عربی و زیست و اگر شیمی رو بتونه ۲ ۳ نمره بالا بیاره بهتره 

الان که دیگه دیره ولی می تونه ویدیو های حل نمونه سوال تشریحی رو ببینه خیلی کمک می کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این نمرات رو باید ترمیم بزنه؟گفت عربی قواعدش سخت بود و شیمی هم مفهومی

آره رقابت خیلی سنگینه رشته خوب می خواد باید همه رو بالا ۱۹ بگیره هدفش مهمه به حرف اینا گوش نده من خودم یازدهمی بودم می دونم چه خبره

بستگی به هدفش داره ولی دیگه سعی کنه معدلش رو به 17 برسونه. درسایی مثل عربی و زیست و اگر شیمی رو ب ...

به زیر شاخه ها ی پیرا پزشکی علاقه داره

الان معدلش دقیق نمیدونم چنده ولی خب حساب که کردیم با این نمرات ۱۳ درصد از ۱۷ درصد سهمیه یازدهم گرفته

اره مطمئنا دوازدهم بیشتر میخونه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
رشته خوب نمی یاره کمه البته ناامید نشه دوازدهم و کنکور هم هست ولی باید شیوه شو عوض کنه

مشاوره براش ثبت نام کردم 

کلاس هم میخوام بزارمش

خودش هم تصمیم به خوندن با جدیت بیشتر داره و داره هم میخونه الان داره دهم و یازدهم میبنده

آره رقابت خیلی سنگینه رشته خوب می خواد باید همه رو بالا ۱۹ بگیره هدفش مهمه به حرف اینا گوش نده من خو ...

بالای ۱۹ که واقعا سخته من خودم خیلی سال هست که فارغ التحصیل شدم ولی زمان ما هم سخت بود ولی نه به اندازه الان من به زور معدلم ۱۹ نگه داشتم

الان که دیگه نهایی ها واقعا سخته

من یک کار غیر ممکن میبینم بالای ۱۹ شدن و هدفش پیراپزشکی اینا هست

بالای ۱۹ که واقعا سخته من خودم خیلی سال هست که فارغ التحصیل شدم ولی زمان ما هم سخت بود ولی نه به اند ...

من خودم زیر ۱۹.۲۵ نمره نداشتم غیر ممکن که نیست ولی برا پیراپزشکی کارش راحت تره 

من خودم زیر ۱۹.۲۵ نمره نداشتم غیر ممکن که نیست ولی برا پیراپزشکی کارش راحت تره

برای یازدهم نهایی؟

افرین بهت

یعنی میگی نمراتش بالای ۱۹ باشه کارش راحته؟

چه رشته ای هستی؟

برای یازدهم نهایی؟افرین بهتیعنی میگی نمراتش بالای ۱۹ باشه کارش راحته؟چه رشته ای هستی؟

آره نهایی یازدهم 

من تجربی ام 

آره واقعا به نظرم سوالات کنکور خیلی سخت تر از نهایی هاس اگه نمراتش بالا باشه درصد کم بزنه تو کنکور بازم یه چیزی قبول می شه

آره نهایی یازدهم من تجربی ام آره واقعا به نظرم سوالات کنکور خیلی سخت تر از نهایی هاس اگه نمراتش بالا ...

نمیدونم برای من کنکور راحته تر بودش

نمرات منو ندیدی به این میگی بد 😂😂😂😂عربی 2جامعه 5دینی 14تاریخ غیبت ناموجه فارسی3زبان 2

رشته و نمونه سوالات متفاوت هیت نمیسه زیاد مقایسه کرد شاید برای شما سخت تر بوده نمیدونم🙂😂😭