2777
2789
عنوان

تنهایی بهش فشار اورده

146 بازدید | 8 پست

من خیلی دوستش داشتم حتی وقتی متوجه ی این بودم که حرفاش رو زورکی میزنه تا الکی خوشحالم کنه بازم ذوق میکردم به خاطر حرفاش یعنی هر چی میگفته دروغ بوده قطعا هز آدمی دیگه متوجه ی اینا میشه بعد همیشه وقتی حالش بد بود پیشش بودم  حرفاشو گوش میدادم ولی هی ازم سواستفاده می‌کرد میدونست دلم نمیاد چیزی بهش بگم  چون به اندازه ی کافی ادمای دورش باهاش بد تا میکردن این اواخر خودم نسبت بهش دلسرد شده بودم و ارتباطم رو باهاش کم کردم یک پیشنهادی رو به من داد که حقیقتا من خوشم‌نمی اومد یعنی نمیتونستم قبول کنم من همچین کاری رو کنم! پس گفتم نه و وقتی مخالفت من رو دید نگاه کرد منو گفت مطمئنی؟ گفتم البته من همچین کاری نمیکنم بعدش گفت آها خب باشه بعد از اونم نسبت به من بی محلی کرد منم دنبالش نرفتم دقیقا مثل خودش رفتار کردم بعد الان پیام داده خوبی؟ من خیلی دوستت داشتم و واقعا خیلی احم.ق بودم تو رو از دست دادم تو تنها کسی بودی حال منو خوب می‌کرد کاش پیشم بودی و یه مشت خزعبلات دیگه 

حس میکنم تنهایی بهش فشار آورده که برگشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همچین آدمی هیشوقت برنگرد

حقیقتا دیگه از دلم رفته من مسئول افکار روان پریشانش نیستم امیدوارم همونایی که منو بهشون ترجیح داد براش تلاش کنن

همونا بهش ثابت میکنن من جقدر براش خوب بودم

حقیقتا دیگه از دلم رفته من مسئول افکار روان پریشانش نیستم امیدوارم همونایی که منو بهشون ترجیح داد بر ...

وای دقیقامنم. منتظرم یه روزبرگرده ببینم اونایی راکه به من ترجیح دادبهش وفاداربودن یانه. شبابه من میگفت خسته ام خوابم میاد. یهویه شب اتفاقی دیدم تاصبح آنلاینه چندباردیدم وکات کردم باهاش. بدجوری تحقیرش کردم وتموم شد. منم انقدرپشیمونم

وای دقیقامنم. منتظرم یه روزبرگرده ببینم اونایی راکه به من ترجیح دادبهش وفاداربودن یانه. شبابه من میگ ...

🥲🫠به جکری با منی که همیشه باهاش خوب بودم رفتار می‌کرد انکار گزینه ی اضافی هم فقط موقع حال خرابش یاد من یم افتاد 

اولاش انقدر خوب بود نگمم برات  بعد بهانه های مختلف و این حرفای الکی