2777
2789

چی میگین؟ 

من همیشه هول میشم میگم قصد ازدواج ندارم ولی خب این طوری ام تاحالا چندین مورد رو از دست دادم

از یه طرف خب چون توی جامعه هستم برام پیش اومده و از راه های معرفی فامیل و اینا کسی نیست کلا. 

از طرفی میگم یه موقع زشت نیست به طرف بگم که اره قصد ازدواج دارم؟ 

کلا اینجور مواقع ادم چی باید بگه

کلا دید خوبی نسبت به اینا که ماماناشون براشون زن پیدا میکنن ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم اینو بگم که گفتی ☺️

خود پسر چجوری عرضه نداره دختر پیدا کنه، بعد فردا قراره بگه مامانم تورو پسندید من نمیخواستمت

ای خنده ی تو ناب ترین منظره ی من🙃

من‌ هرجا با خانواده میرفتم پسرا ب مادرشون اشاره میکردن بیاد جلو و با مادرم مطرح کنن ...مادرم هم اعتقاد داشت از کوچه و خیابون مگه میشه داماد پیدا کرد یادش بخیر 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اومدم اینو بگم که گفتی ☺️خود پسر چجوری عرضه نداره دختر پیدا کنه، بعد فردا قراره بگه مامانم تورو پسند ...

دقیقااا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اومدم اینو بگم که گفتی ☺️خود پسر چجوری عرضه نداره دختر پیدا کنه، بعد فردا قراره بگه مامانم تورو پسند ...

حرفت درسته ولی مثلا اگه یه پسر بیرون مستقیم بگه ارت خوشم اومده حس میکنم بیشتر بهم برمیخوره😂

حرفت درسته ولی مثلا اگه یه پسر بیرون مستقیم بگه ارت خوشم اومده حس میکنم بیشتر بهم برمیخوره😂

منم همین طور 😂

خب اینایی که توی یه لحظه دیدنت خوششون میاد،توی یه لحظه هم از بقیه خوششون میاد

باید با همکاری، دوستی،فامیلی چیزی ازدواج کنی که بر اساس شناخت باشه نه قیافه

کلا پروسه مزخرفیه از نظر من

ای خنده ی تو ناب ترین منظره ی من🙃

خب دیگ هول نشو

ممکنه یکی از اونا خیلی خوب باشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عزیزم بعضیا خجالتین یا خیلی شرم و حیاشون زیاده نمیتونن مستقیم پیشنهاد بدن یا محل کارشون مردونه هست و دختر اطرافشون نیست

این چه منطقیِ که باب شده پس کجا دختر پیدا کنن برای تشکیل خانواده؟؟

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜