2777
2789
عنوان

چله بری با نخن ابریشم کسی انجام داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا باردار شدن با یه نسخه طب سنتی نتیجه گرفتم ولی مشکل من اینه که سقط میشه اگه خاستی روش طب سنتی ...

ممنون میشم 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

نمیشه آدم رها کنه من عاشق بچه ام خودم یه پسر دارم ولی دوست دارم بازم داشته باشم بچه شیرین ترین چیزیه ...

شما دلتون خیلی خوشه من یدونه رو هم کسی بخواد میدم میره.بچه جز اذیت و استرس هیچی نداره

رفتم ی سید انجام داد برام داد اما گف بنداز نخ روتو کاسه بعد غسل کن اخه با یدونه کاسه میشه غسل کرد

شاید منظورش تشت بوده شاید با همون یک ذره آب همه جای بدنت خیس بشه ،قبلش غسل های دیگه به گردنت نباشه و پاک باش . با همون آب یه غسل کوچیک بگیر 

من برا باردار شدن با یه نسخه طب سنتی نتیجه گرفتم ولی مشکل من اینه که سقط میشه اگه خاستی روش طب سنتی ...

مشکل داشتین تو بچه اولتون 

شاید منظورش تشت بوده شاید با همون یک ذره آب همه جای بدنت خیس بشه ،قبلش غسل های دیگه به گردنت نباشه و ...

ممنون عزیزم همین کارو میکنم 

دزست زیاد ادم اعتقادی نیستم اما چاره ای نیس

بله وقتی ک شوهرم میره بیرون تک تنها تو خونه ی سرگرمی هم ندارم

برو باشگاه بخودت برس کلاس برو خونه تکونی کن بچه خوبه ولی ن تو زندگیای داغون الان دخترم نبود مجبور ب زندگی با ی اشغال نبودم

شما دلتون خیلی خوشه من یدونه رو هم کسی بخواد میدم میره.بچه جز اذیت و استرس هیچی نداره

وا چطور دلت میاد 

من عاشق بچه هستم پسرم ۸ سالشه مدرسه میره دلم براش تنگ میشه شبا می‌خوابه میشینم کنار تختش نگاش میکنم 

برو باشگاه بخودت برس کلاس برو خونه تکونی کن بچه خوبه ولی ن تو زندگیای داغون الان دخترم نبود مجبور ب ...

میدونم خواهر چی میگی 

من ب خودم میرسم از گردش و تفریح نمیونم 

ادم اجتماعیم اما وقتی میام خونه دلم میگیره 

وا چطور دلت میاد من عاشق بچه هستم پسرم ۸ سالشه مدرسه میره دلم براش تنگ میشه شبا می‌خوابه میشینم کنار ...

منم همین کارارو میکنم ولی بچه ارزششو نداره.بخوای سلامتیو ارامشتو ازبین ببری

منم همین کارارو میکنم ولی بچه ارزششو نداره.بخوای سلامتیو ارامشتو ازبین ببری

ان شالله وقتی بزرگ شد کمک یارت شد دوستت شد میفهمی ک تو زندگی بردی