2777
2789
عنوان

چله بری با نخن ابریشم کسی انجام داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 49 پست
برای حامله شدن ؟ اره من خودم روز عید قربان با روده گوسفند قربانی وسط یه چهار راه البته تو بیابون بود ...

عه ب سلامتی جانم 

والله منم سه ساله اقذام دیگه خسته شدم گفتن شاید چله داری 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

اخه عقل خودت کجا رفته

راستش وقتی ادم همه راه هارو رفته باشه نتیجه نگرفته باشه 

این راه هارو هم میره عقل دیگه کار نمیکنه خواهر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ب سلامتی جانم والله منم سه ساله اقذام دیگه خسته شدم گفتن شاید چله داری

سلامت باشی پسرم امسال رفت تو چهار سال . بالاتر جواب یک خانم دیگه هم دادم که گفتن کجا چله ببرم . چند تا نخ باید ببری با خودت و یه خانم ببری اینکار انجام بده  و یه بچه که به بلوغ نرسیده .دقیق یادم نیست سه بار یا چهار بار بود . باید نخ رو دور دوتا انگشت شصت پاهات گره بزنی مامانم میخواند چله گنجشک چله کلاغ چله مرده ها چله زنده ها چله همه کس بعد صلوات می‌فرستاد چاقو میداد خواهرم که کوچیکه با چاقو نخ پاره میکرد بعد یه نخ دیگه برمیداشت و دوباره اینکار میکرد فکر کنم سه دفعه  تکرار کرد یا چهار دفعه ...بعد نخ هارو باید همونجا دفن کنید . همتون پاک باشید و قبرستان کهنه باشه تا چهار تا چهارشنبه یا روز عید قربان با روده گوسفند قربانی 

سلامت باشی پسرم امسال رفت تو چهار سال . بالاتر جواب یک خانم دیگه هم دادم که گفتن کجا چله ببرم . چند ...

رفتم ی سید انجام داد برام داد 

اما گف بنداز نخ روتو کاسه بعد غسل کن اخه با یدونه کاسه میشه غسل کرد 

نمیشه آدم رها کنه من عاشق بچه ام خودم یه پسر دارم ولی دوست دارم بازم داشته باشم بچه شیرین ترین چیزیه ...

بله وقتی ک شوهرم میره بیرون 

تک تنها تو خونه ی سرگرمی هم ندارم 

نمیشه آدم رها کنه من عاشق بچه ام خودم یه پسر دارم ولی دوست دارم بازم داشته باشم بچه شیرین ترین چیزیه ...

درسته سنم کمه اما دوست دارم ی بچه داشته باشم