2777
2789

لک های بین سینه به وجود اومده که نشونه مقاومت به انسولین هست قبلا هم به وجود اومده بود که با حذف مواد قندی یک هفته ای از بین رفت .

من با اینکه بدنم مقاومت به انسولین داره (  یعنی قند بدنم زیاد هست )

ولی افت قند زیاد دارم واسه همین حتما باید هر دوساعت یه چیز ریز بخورم  افت فشار ندارما فقط افت قند دارم .

حالا با این حساب چه چیزی میتونم بخورم که هم سالم باشه هم بهم انرژی بده؟؟ میوه های شیرین مثل شلیل. سیب. هندوانه . یا مثلا ذرت و زردالو که قندو نشاسته طبیعی دارن میتونم بخورم؟؟

فقط قند مصنوعی مضر هست؟؟ یا در رابطه با بیماریم قند های طبیعی رو هم باید حذف کنم؟؟

و اینکه بگید چی بخورم میان وعده 🥲

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص

من به تمام قرص های ویتامین و از  اینجور قبیل به جز ویتامین سی 

حساسیت دارم .  با خوردنشون دچار تنگی نفس  جمع شدن آب زیر پوست و تپش قلب میشم 

من به تمام قرص های ویتامین و از اینجور قبیل به جز ویتامین سی حساسیت دارم . با خوردنشون دچار تنگی ن ...

حتا قرص آهن و ویتامین دی هم نمیتونم بخورم

درمان مقاومت انسولین خوردن منیزیمه

غذا چی؟؟  الان یه سرچ گوگل زدم شیر کم چرب .بادام.تخم کدو.تخم افتابگردون.ذرت شیرین.موز. کلم بروکلی. 

اینا سرشار از منیزیم هستن . اگه اینارو بخورم بجای قرص چی خوبه؟

غذا چی؟؟ الان یه سرچ گوگل زدم شیر کم چرب .بادام.تخم کدو.تخم افتابگردون.ذرت شیرین.موز. کلم بروکلی. ا ...

فکر نکنم کار قرصو بکنه در ضمن کلسیم هم نباید بخوری مثل شیر مطمئنی نمیتونی مصرف کنی؟

فکر نکنم کار قرصو بکنه در ضمن کلسیم هم نباید بخوری مثل شیر مطمئنی نمیتونی مصرف کنی؟

اره من  کلا به کلسیم منیزیم ویتامین دی  اهن  روی   ب ۱۲   قرص های مکمل به همه اینا که از نوع قرص باشه حساسیت دارم 

چون یه دوره مشکلات خونی و گوارشی و .. داشتم این موارد رو مصرف کردم با مارک های  مختلف منتها هیچ مارکی  نبوده که بدنم بهش سازگار باشه .

مثلا ویتامین دی باید ۳۲باشه .  ولی  برای  من ۹ هست . منتها نه میتونم قرصش رو بخورم نه امپولش رو بزنم