2777
2789

اکثر کسایی که همین جوری رو هوا درخواست میدن همینن ولی من دیدم کسایی که با شخصیت و شعورن اما به تعدا کمتر چون اونا اکثر یا بردنشون یا سرشون به کار و زندگی مشغوله

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تنها نیستی چند وقت پیش یکی همچنین درخواستی داد آدم فرستادم دم خونش ماشینش رو خورد کردن و پا پسره رو شکستن 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

از همه پسرا خسته شدم

چرا همشونو امتحان کردی 😂؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اکثر کسایی که همین جوری رو هوا درخواست میدن همینن ولی من دیدم کسایی که با شخصیت و شعورن اما به تعدا ...

آره خوب نیست اصلا 

خوبا متاهلن🥺

ما مجردا گناهیم 

همه دنبال سواستفادن

💀😑

چیه؟!

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

آره خوب نیست اصلا خوبا متاهلن🥺ما مجردا گناهیم همه دنبال سواستفادن

همه نه واقعا ول یاکثرشون اره ول یخدایی پسر خوبم هنوز وجود داره

۹۰ درصد پسرا همینن ،تو دوستی دنبال رابطه هستن ،اون ده درصد هم رابطه میخوان ولی بر پایه عشق و زندگی و ...

خوباشون کجان 

بخدا کلافه شدم 

بی برو برگرد دنبال رابطن