2777
2789
چرا نمیتونم تو این مورد فکر کنم آبروی طرف وسطچرا طرف وقتی متاهله این رفتار رو بکنه و طرفی که میدونه ...

تازه شوهرش خیلی مظلومه دلم براش میسوزع شب تا صبح کارمیکنه یه نخود تو خونه کم، بیاد ابروشو میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو میبینی اون مظلومه اومد گفت من خبر داشتم مثلا پسرخالم بود چی میخوای بگی؟

نه کل خانوادرو میشناسم خانواده نبود 

تازه میگم که حتی، نمیزاره من باپدرشوهرم دست بدم 

خودش اینجوری دست مرده رو گرفته بود

بنظر من بیگدار به آب نزن صبر کن یکم فکر کن تو یه موقعیت بد قرارش بده بعد یجوری که نمی‌فهمی 

مثلاً تو جمع ک همه هستن بگو اون روز دیدمت از ماشین پیاده شدی ولی آنقدر هول هولی دست دادی خدافظی کردی هرچی صدات کردم نشنیدی 

یجوری که انگار مثال نمیدونی خیانته

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
نه کل خانوادرو میشناسم خانواده نبود تازه میگم که حتی، نمیزاره من باپدرشوهرم دست بدم خودش اینجوری دست ...

اگه خواهرشوهرت متوحه شده که تو دیدیش اگه همونجور که شما فکر میکنید باشه

دیگه ننیتونه اذیتت کنه وهمین برات کافیه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بنظر من بیگدار به آب نزن صبر کن یکم فکر کن تو یه موقعیت بد قرارش بده بعد یجوری که نمی‌فهمی مثلاً تو ...

یااروم‌ب خودش بگو که بدونه دیدی 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
😐😐 ادم باش معلومه کی روانیه دهنتو ببند گمشو بیرون

بسوز بد ذات زندگی پاش حسود روانی مشخصع افسردگی داری

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اینا را بیخیال مادرشوهرت رفت خونش ،دیگه جنگ که تموم شد ،به نظرم میتونی یه جوری بترسونیشون که دیگه مادرشوهرت آوار نشه تو سرت ،بشین فکر کن این بهترین چیزیه که میشه ازش استفاده کنی ،مثلا میتونی به مامانه بگی فلانی و دیدم اینطوری اگه به شوهرم بگن آجیشو میکشه یه جوری که از سایتم بترسن فقط قبلش مدرک جمع کن یواشکی گوشی خواهرشوهر تو چک کن عکس بگیر