الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من بیگدار به آب نزن صبر کن یکم فکر کن تو یه موقعیت بد قرارش بده بعد یجوری که نمیفهمی
مثلاً تو جمع ک همه هستن بگو اون روز دیدمت از ماشین پیاده شدی ولی آنقدر هول هولی دست دادی خدافظی کردی هرچی صدات کردم نشنیدی
یجوری که انگار مثال نمیدونی خیانته
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
بنظر من بیگدار به آب نزن صبر کن یکم فکر کن تو یه موقعیت بد قرارش بده بعد یجوری که نمیفهمی مثلاً تو ...
یاارومب خودش بگو که بدونه دیدی
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
اینا را بیخیال مادرشوهرت رفت خونش ،دیگه جنگ که تموم شد ،به نظرم میتونی یه جوری بترسونیشون که دیگه مادرشوهرت آوار نشه تو سرت ،بشین فکر کن این بهترین چیزیه که میشه ازش استفاده کنی ،مثلا میتونی به مامانه بگی فلانی و دیدم اینطوری اگه به شوهرم بگن آجیشو میکشه یه جوری که از سایتم بترسن فقط قبلش مدرک جمع کن یواشکی گوشی خواهرشوهر تو چک کن عکس بگیر