خانوادش اینجورین که بیشتر از سلام با مردی حرف بزنی ینی خرابی باورت میشه حتی جلو اونا با پدرشوهرمم دس ...
فامیل نبود مرده ؟
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بودم یه گرای ساده له شوهرش میدادم و میگفتم هیجانی عمل نکنه مدرک جمع کنه و تشت رسوایش توسط شوهرش بلند بشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من فکر کن کنار شوهرم مثال با برادرش یا دامادشون تعریف کنم شوهرم هم پیشم باشه باهم تعریف کنیم باز میگن فلانی خودش لوس میکنع یا سبکع
احمقم نمیگن تنها باشم جواب سلام هم به زور میدم ولی کنار شوهرم راحتم
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
از بردن آبروی بقیه بترسید زمین گرده باور کنید یه روزی یه جایی تو موقعیتی قرار میگیرید که همینکارو با ...
چرا نمیتونم تو این مورد فکر کنم آبروی طرف وسط
چرا طرف وقتی متاهله این رفتار رو بکنه و طرفی که میدونه سکوت کنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)