2777
2789
خانوادش اینجورین که بیشتر از سلام با مردی حرف بزنی ینی خرابی باورت میشه حتی جلو اونا با پدرشوهرمم دس ...

فامیل نبود مرده ؟

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط دخترم پیشم بود که نمیخوام اونو دخالت بدم

پس‌سکوت کن اگه عکس و فیلم داری نگهدار تا زمانش

حتی اونجایی که پیاده شده برو از مغازه یا جایی که دوربین داره فیلمهاشو بگیر ولی به کسی نگو

سلامتی و خوشبختی دخترم
😐😐 ادم باش معلومه کی روانیه دهنتو ببند گمشو بیرون

من بودم یه گرای ساده له شوهرش میدادم و میگفتم هیجانی عمل نکنه مدرک جمع کنه و تشت رسوایش توسط شوهرش بلند بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقاااا مادرشوهرو خواهرشوهرمم دقیقا اینجورین

من فکر کن کنار شوهرم مثال با برادرش یا دامادشون تعریف کنم شوهرم هم پیشم باشه باهم تعریف کنیم باز میگن فلانی خودش لوس می‌کنع یا سبکع 

احمقم نمی‌گن تنها باشم جواب سلام هم به زور میدم ولی کنار شوهرم راحتم 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
از بردن آبروی بقیه بترسید زمین گرده باور کنید یه روزی یه جایی تو موقعیتی قرار میگیرید که همینکارو با ...

چرا نمیتونم تو این مورد فکر کنم آبروی طرف وسط

چرا طرف وقتی متاهله این رفتار رو بکنه و طرفی که میدونه سکوت کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وقتی باترس از ماشین طرف پیاده شد دست دادن هول هولکی پیچید تو کوچه ینی چی؟

بازم میگم شاید اونجوری که توفکر میکنی نباشه

خودتو بد نکن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

من فکر کن کنار شوهرم مثال با برادرش یا دامادشون تعریف کنم شوهرم هم پیشم باشه باهم تعریف کنیم باز میگ ...

خواهرش خیلی سعی میکنه منو تو چشم شوهرمو خانوادش خراب جلوه بده بعد خودشو ک دیدم جالبه فقط جانماز، اب میکشه