2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من میگم چیکار کن.گفتنش ب صلاح نیس کاسه کوزه ها سر تو میشکنه عروس هم هستی کسی باور نمیکنه میگن داستان میگه اونو خراب کنه تو میشی آدم بده

فقط  همیشه ب حالت تیکه تو جمع بپرون تا قندش بیفته بفهمه چیزی ازش میدونی بترسه ازت

همیشه گوشی ب دست باش دفعه بعدی فیلمشو بگیری دیگه راحت قدرت دست تو میشه 

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
ببین من میگم چیکار کن.گفتنش ب صلاح نیس کاسه کوزه ها سر تو میشکنه عروس هم هستی کسی باور نمیکنه میگن د ...

خودش اصلا مهم نی هر غلطی میکنه بکنه دلم واسه شوهرش میسوزه گیر این افتاده هن سلیطس هم خیانت کار

من میخواسنم فقط به شوهرم بگم چون خودشم قبلا شک کرده بود ولی خب نمیگم بزار اگر قراره بفهمن خودشون بفه ...

بهترین کارو میکنی .بالاخره دستش رو میشه از قدیم گفتن آبو دزدیدی نمش رو چکار میکنی آخرش از یه جایی نم پس میده مطمئن باش 

ببینید یه روزی این خانوم لو میره و نمیتونه تا ابد کارشو پنهان کنه و خودشم تاوان این گناهشو میده ولی ...

نمیدونم 

درست میگید

ولی من نمیتونم این طوری نگاه کنم سخت برام خیانت دیدن حرفی نزدن حق هر مرد و زنی هست بدونه طرفش چیکار

مخصوصا وقتی خانما خیانت کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من یه زن فامیل شوهرم رو تو شرایط بد با یه اقا دیدم . رومو اونور کردم‌رفتم و ب روشم نیوردم . اون میدونه ک میدونم . فکر میکنم بمن ربطی نداره بااینک اون زن بدی های زیااااادی در حق منو خانوادم کرده من ابروشو نبردم . شوهر و بچه داره با دوتا مرد دیگم دوسته