2777
2789

یکی از اشناهامونه سال پیش ماجرا داشتیم سر رفتاراش من همش حس می‌کردم حس داره بهم ولی با خودم میگفتم شاید اشتباه میکنم تا اینکه دوباره امسال موقعیتش پیش اومد نزدیک هم باشیم این تا منو میدید لکنت زبون گرفت و سریع فرار کرد رفت اصلا من هنگ کردم بعدشم که مثلا منو میبینه فرار میکنه میزاره میره میاد پیش من میشینه من برگردم نگاهش کنم ببینم چشه سریع فرار میکنه میره اصلا باهام چشم تو چشم نمیشه یعنی از من کل این چند روز فراری بود نمیدونم این یا خیلی از من بدش میاد یا خوشش میاد😂

Always 🐢☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با پسر همسايه و يكى از فاميلا اين مشكلو دارم

با هيچكدومشونم نميشه چش تو چش شد فهميد دردشون چيه

پسر فاميل كه تو عروسى فقط منو نگا ميكرد تا من نگاش ميكردم اونورو نگا ميكرد😐🤣

پسر همسايه هم كه هرچند وقت يبار جلو هم سبز ميشيم زير چشى همو نگا ميكنيم رد ميشيم😐🤣

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
منم با پسر همسايه و يكى از فاميلا اين مشكلو دارمبا هيچكدومشونم نميشه چش تو چش شد فهميد دردشون چيهپسر ...

روانیم کرده یعنی😂 آدم جرعت نداره یه سوال بپرسه ازش یا وسط بحثشون‌ صحبت کنه یعنی سریع روشو میکرد اونور خب من وقتی صحبت میکنم به طرف نگاه میکنم این سریع روشو برگردوند بلند شد و فراار🤣🤣

Always 🐢☘
روانیم کرده یعنی😂 آدم جرعت نداره یه سوال بپرسه ازش یا وسط بحثشون‌ صحبت کنه یعنی سریع روشو میکرد اون ...

نه من اصلا تا مرحله حرف نرفتم باهاشون

فقط دورا دور نگاه

اخرشم ميگم چقد اسكولنا😂😂😂

پسر فاميل اگه الان احساساتشو اعتراف كرده بود سه ساله سر خونه زندگيمون بوديم🙂‍↔️🤣

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)