2777
2789
عنوان

دوست های مزاحم همسر

212 بازدید | 16 پست

بچه ها ي متاهل تا حالا تجربه داشتین که همسرتون دوستی داشته باشه ظاهرا خوب ولی شما میدونید مناسب نیست 

مثلا خودش طلاق گرفته زندگی موفقی نداره چرت و پرت زیاد میگه 

چجوری اینو دور میکنید 

من بی محلی کردم خیلی کمتر شده ارتباطش ولی تا میبینه من نیستم خونه میخواد بیاد پیش شوهرم 😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای این مدلی رو من فقط از ته دل دعا میکردم تموم بشن طوری شد که خود اونا یه کاری کردن که دیگه سمتشون نرفت 😂خداخیرشون

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

دوستای این مدلی رو من فقط از ته دل دعا میکردم تموم بشن طوری شد که خود اونا یه کاری کردن که دیگه سمتش ...

وااای چقدر خوب 

اره واقعا از دعا نباید گذشت در این ارتباط 

چندوقت محلش نده سرسنگین باشه درست میشه اگه شوهرت محلش نمیده اون ازکجامیفهمه شماکی خونه نیستی

به هر حال زنگ میزنه تو صحبتا میپرسه اینجور آدما اینقدرررر پروووو هستن که و سواستفاده گر

بگووووو خواهشا

همسرم ی همچین رفیقی داشت هیچ جوره از هم دس نمیکشیدن منم همه راه ها رو رفته بودم دیگه امید نداشتم

تا اینکه ب ذهنم رسید بگم این دوستت بهم نظر داره الحق نقشم گرفت والان سالهاس قطع ارتباطن🤣🤣🤣🤕