2777
2789

سلام خانما اول اینکه کسایی که در اقصی تاپیک های نینی سایت شعار میدن مخاطب من نیستن!

سوالم از اون دوستای عزیزه که صادقانه و روراست جواب میدن و راهنمایی میکنن 

راست و حسینی بگید شما بخاطر چشم و هم چشمی و رقابت با کسی (مثلا جاری) حاضر میشید بچه دار شید؟ 

سوال فقط جنبه ی بحث و بررسی نظراتونو داره وگرنه طبیعتا کار عاقلانه ای نیست و منم اینکارو نکردم 

ممنون ازتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر انقدر عاقلم و برای خودم ارزش قائلم

بخاطر حرف بقیه حتی ی جفت جورابم نمیگیرم

چ برسه بخوام عقده ای بازی درارم و چشم تو هم چشمی کنم!

بخوام با زندگی به طفل معصوم بازی کنم!

طبیعتا همه میگن نه ولی احساس واقعیشونو پرسیدم

والا اومدم ی چیزی بنویسم دیدم تو لغت نمیگنجه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نبابا.  تازه ابجی بیچاره من سر بچه دومش. هر وقت صد بچه دار شدن داشت. یهو خبر بار داری یکی میومد. اونم هی صبر میکرد صبر میکرد  همین جور سالها گذشت. اخرشم خدا خاسته بچه دار شد. اونم. همزمان با۴نفر

چقد فامیل فضول.  چرت و پرت میگفت مسخره بازی شما برنامه ریختین و فلان دسته جمعی حاملع شدیدن

راستش من زودتر از نوه های دیگه پدربزرگم باردار شدم به کسی نگفتم که سر رقابت با من تندی بچه دار نشن😶

نمیدونم چرا حس میکنم اگه بگم میشینن پیشم هی از بدی بچه دار شدن میگن بعد خودشون میرن مراحل اداری بچه دار شدنو طی میکنن🥲