2777
2789
عنوان

همه پسرا داف دوست دارن

751 بازدید | 63 پست

من قیافم خیلی خوب و بچگانست کمی بینیم اینا کوچیک  قدم ۱۶۲ ، همه پسرا دختر قد بلند و پرحجم دوست دارن واقعا

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه ها متفاوته

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نه ازنظرمن دافارو برای رابطه میخوان

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

پسرا هرچی دوست دارن واسه خودشون

مگه باید به میل اونا خودمون رو تغییر بدیم یا بسنجیم؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

میشه اینطوری گفت چون خود دخترا هم از پسرای خوشگل خوششون میاد تا جایی که من دیدم و از نظر هر کس داف یه شکله یکی عملی دوست داره یکی نچرال پس هر کس کسی رپ انتخاب میکنه که از نظر خودش دافه

تو ایران به نظرم همه همچین دختری دوست دارن ، باز کره جنوبی برعکسه ، اینجا دختر باید چاق باشه فقط 😂

جااااااااان

چاق؟؟

مگه دوره قاجاره 😂

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

ولی من فکر میکنم پسرای هول داف دوس دارن 

شوهر من جز این دسته اس منم داف نیستم 🙃

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂