2777
2789

مثلا آدمی رو میبینم که ضعیفه یا معتاده یا مریض تا چند روز از فکرش نمیتونم در بیام 

دیروز مامانم برده بودم دکتر تو مطب یه خانمه با دخترش اومد با واکر. راه می‌رفت خیلییییییی لاغر بود گفتم حتما ۸۰ ۹۰ سالشه اومد کنار من نشست دخترش رفت دارو هاشو بگیره 

برام تعریف میکرد که ۶۰سالمه سرطان حنجره گرفته بود کلا گلوشو اینا خالی بود گنگ حرف میزد 

می‌گفت بعد اون کلا فلج شدم بعدش هم چشماش نابود شده بود عمل کرده بود بشدت چرکی شده بود آمده بود دکتر میگفت ۳ تا پسر دارم ۳ تا دختر پسرام کلا ولم کردن سراغ مو نمی‌گیرن و خرج زندگی مونو دخترم میده با قالی بافی 

می‌گفت سه ساله جز  آب چیزی نخوردم یا اشکنه که بره پایین اصلا نه قند میتونم بخورم نه چربی نه نمک 

خیلی حالم بد شد بعد رفتم داروخونه به دختر سن بالایی اومده بود روستایی بود اونقد وضع ظاهری اش ضعیف بود طفلی ولی مهربوووون بچم میخواست پول داروخونه رو بده کیف شو خالی کرد رو صندلی پولاشو یکی یکی می زاشت رو هم که بتونه پول رو کامل کنه بعد من باز وسایل شو جم کردم دادم بهش 😭

نمی‌دونم چجوری خودمو قانع کنم که این آدما هم خدایی دارن و از فکر شوم در بیام 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

کاش همه آدما حداقل ظاهر شاد داشتن بعضی ها اینقد روزگار بهشون بد کرده که دیگ نمیتونن حتی حفظ ظاهر کنن

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.