2777
2789

تو دیوار داشتم میچرخیدم یه آگهی نظرمو جلب کرد یه زنه یه لباس مجلسی پوشیده بود با انواع و اقسام ژست ها عکس گرفته بود تو همشون هم خیلی ببخشید پشتشو قمبل کرده بود ، منم تو دلم گفتم آخی نگاه کن الان مردای مریض میریزن تو پی ویش و پشیمونش میکنن از گذاشتن آگهی 

بهش پیام دادم گفتم عزیزم این عکسهایی که گذاشتی مناسب نیست الان مردا پشیمونت میکنن ، نگو طرف از قصد گذاشته که مردا پیام بدن ، بعد تو آگهی هم از قصد نوشته بود مردا مزاحم نشن تا بدتر تحریک بشن پیام بدن بهش ، برگشته بهم میگه نیم ساعت فلان قد یه ساعت فلان قد و....

فقط بهش گفتم بدبخت پدر و مادرت که خون دل خوردن تورو تا اینجا بزرگ کردن و توأم الان داری تن فروشی میکنی چقد بدبخت و حقیری که به اینجا رسیدی ، گفتم امثال تو باعث میشین ماهایی که واقعا هدفمون فروش لباسه هم جرأت نکنیم آگهی بذاریم چون فکر میکنن همه مثل همن 

خاک تو سرا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بحث میکنی فقط گزارش می‌دادی مسدود شه

بحث نکردم فقط یه پیام دادم بعدش که فهمیدم طرف چیکارست همون حرفا رو زدم و بلاکش کردم حتی گزارش هم نزدم اونا دیگه آب از سرشون گذشته 

چرا به تو قیمت داد؟

از قبل تایپ کرده بود انگار به صورت خودکار به هرکی که بهش پیام میداد قیمت ارسال میشد 

با هرزگی هیچ‌جوره موافق نیستم

ولی کسی که راه هرزگیو پیش میره

خودشو بخاطر عزیزانش در معرض انواع خطر ها قرارمیده

ابروشو غرورش رو از سر ناچاری ب پول میفروشه

خیلی گناه داره

___

یا وقتی تو این مملکت شغل نیست وقتی شغلیم پیدا شه صاحبکار هول حروم لقمه سریع میاد پیشنهاد رابطه میده

وقتی پای ی پدرومادر پیر و ی بچه مریض وسط باشه

معلومه ک طرف مجبور میشه رو بیاره ب سمت هرزگی

درسته کارشون قشنگ نیست

ولی حس مبکنم ازاینورم درست نیست نمک رو زخمشون میپاچیم

حتی اگه مردیم بااینا خیانت کنه

اون مرد خودش هرزست فرقی باامثال اینا نداره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

با هرزگی هیچ‌جوره موافق نیستمولی کسی که راه هرزگیو پیش میرهخودشو بخاطر عزیزانش در معرض انواع خطر ها ...

متوجه هستم ولی خب اینی هم که از طریق لباس هرزگی میکنن کار درستی نیست اگه واقعاً هدفشون اونه برن گوشه خیابون وایسن قیمت بدن 

با این کار باعث میشن همه تو آتیش بسوزن ، مثلاً منی که واقعاً هدفم فروش لباسه هم میان میگن نه تو میخوای خودتو بفروشی نه لباسو 

حالا قسم بخور که نه من هدفم فروش لباسه