2777
2789

من یه پسر دایی مجرد دارم که حالا قبلا حدودا.7.8سال پیش یه چراغ سبزی نشون داد بهم بعدش انگار پشیمون شد غیر مستقیم گفت بهم نمیخوریم تو از من خیلی کوچیک تری و... ولی اینستای همو داریم حالا چند وقتیه بدون اینکه بهش فکر کنم خوابش رو میبینم هر شب قشنگ  آخرین باری که دیدمش مراسم یکی از فامیلا بود کم تو نخ نبود 😐یعنی جوری که همش کنار هم هستیم تو خواب  باهم خوبیم و... من متولد 79اون 71

سننم کم نیست بگید به خاطر اقتضای سنته 😂ولی گیجم چرا باید یه نفر بیاد تو خواب هر شبت 

میاد تو خوابت چون بعش فکر میکنی و نگیم دوستش داری ولی دلت لرزیده ، خوب های شبانه ما بیشتر دلیلش اتفاقات روزمره هستن، نگو بهش فکر نمیکنم که اصلا تو کت من نمیره

میاد تو خوابت چون بعش فکر میکنی و نگیم دوستش داری ولی دلت لرزیده ، خوب های شبانه ما بیشتر دلیلش اتفا ...

یعنی شده قبلش اصلا با فکر یه چیز دیگه خوابم برده یه آدم دیگه ولی این میاد تو خوابم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.