2777
2789
عنوان

اگه کسی رو ببینید

106 بازدید | 9 پست

یه پسر گردن نگیر که به دختره گفته اهل ازدواج نیست و باهاشم کات می‌کنه 

بعد دختره میره یه دعای بازگشت میگیره پسره برمیگرده نه تنها برمیگرده بلکه گیر میده میخوام بیام خواستگاریت

اینو اگه شما می دیدید به دعانویس و اینا اطمینان میکردید؟؟

عشقم رفته و نمیدونم با این دعا برگردونم یا نه

هنوز اطمینان ندارم میگم شاید اتفاقی اینجور شده

اخه چهااااار میلیون و پونصد میگیره برا این دعا

واقعا نمیدونم 

عزیزم از من میشنوی سمت دعا و اینجور چیزا نرو 

بزور نمیشه کسی و وادار کرد ک حتما دوست داشته باشه 

لابد قسمت نیس 

ب جای اینکارا مدیتیشن کن و حس خوبتو گسترش بده هر چقدر حست خوب باشه این حس خوب و ب بقیه هم انتقال میدی از جمله پارتنرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا بیاد بازم میره تاثیر دعا ابدی نیست

نکن اینکارو واقعا خوشی نمیاره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اینو تو اینستا دیدم متنش این بود( وقتی بلاخره با دعا پسرخوشگلع اومد خواستگاریم موکله وسط عروسیم) 🤣🤣

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اره راس میگی خودمم همین فکرو میکنماما نمیدونی چقدر دلم میخواد برگرده

درکت میکنم عزیزم دوس داری برگرده ولی کلا قانون طبیعت اینه آدمایی ک مناسبت نیستن و واسه تو ساخته نشدن سریع حذف میشن پس سعی کن قبول کنی و ب این باور داشته باشی یکی خیلی بهتر از اون میاد ب زندگیت