2777
2789
عنوان

بوی بد اتو رو چیکار کنم

70 بازدید | 11 پست

دوستان  اتو من تازس دوهفتس باز کردم  اولین استفاده  گیجی کردم گذاشتم رو کیسه های فروشگاهی فک کردم جنسش پارچس همون لحظه مثل نایلون ذوب شد چسبید به اتو بوی افتضاحی اومد کامل پاک کردم چند بار رو پارچه کشیدم بازم بوش از بین نمیره رو هر لباسی می کشم یه بوی بدی میاد ک اصلا قابل پوشیدن نیس چیکار میشه کرد ؟

از این مایع اتو کشی اسان بخر بریز تو اتو اب اتو جوشیده شدس همراه عطر هی بخار بزن یکسره رو پارچه بدرد نخور تا بره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندقطره اسانس وانیل بریز داخل مخزن آبش، البته قبل این کار وقبل اینکه به برق بزنی کف اتو رو وسوراخهاشو تمیز کن بعد به برق بزن

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

میز اتو جنسش پلاستیکی نیس آیا؟؟ برای من پلاستیکی بود همین مشکلو داشتم کل خونه بوی بد میگرفت اخرش رفتم کاغذ فویل گرفتم همه سطح میز اتو رو کاغذ فویل کشیدم الان مشکل بوی پلاستیک که از میز بود حل شد

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
چندقطره اسانس وانیل بریز داخل مخزن آبش، البته قبل این کار وقبل اینکه به برق بزنی کف اتو رو وسوراخهاش ...

کف اتو ک همون لحظه تمیز کردم هیچی روش نیس 

اسانس بریزم مخزنش بعدا مخزن مشکل پیدا نمی کنه؟

کف اتو ک همون لحظه تمیز کردم هیچی روش نیس اسانس بریزم مخزنش بعدا مخزن مشکل پیدا نمی کنه؟

نه اسانس قطره ای پودر نباشه موردی پیش نمیاره، میزاتو جنسش پلاستیکی نیس آیا؟ 

میز اتو جنسش پلاستیکی نیس آیا؟؟ برای من پلاستیکی بود همین مشکلو داشتم کل خونه بوی بد میگرفت اخرش رفت ...

نه میز مشکل نداره از اون موقعی ک اون کیسه چسبیده بهش این بو میاد در حدی افتضاحه ک موقع اتو کشیدن از خونه هم بوی بد میاد 

نه اسانس قطره ای پودر نباشه موردی پیش نمیاره، میزاتو جنسش پلاستیکی نیس آیا؟

اهان فکر کردم پودر میگین 

مرسی عزیزم 

نه میزش اوکیه اون چسبیدن کیسه اینطوری کرده