2777
2789
عنوان

تیکه های خواهر شوهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 32 پست
نمیدونم اون لحظه چی بگم مثلا شما بودی در جواب اینکه گفت رخت خواب نیاورد چی میگفتی ؟

بگو مگه شما اومدی خونه ما بدون رخت موندی گلم ؟ بعد وایسا بپرس ازش از جهیزیه خودش مثلا چیزایی که تو داریو اون نداره بگو اینو چطور وای من خیلی لازمم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جهیزیه وظیفه زن نیست اگرم جیزی اوردم لطف کردم آوردم 

اگر خیلی ناراحتید و دلتون برا برادر و پسرتون میسوزه  بقیشم میفروشم شما برید بخرید .وگرنه حرفاتون از رو دلسوزی نیست 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نمیدونم اون لحظه چی بگم مثلا شما بودی در جواب اینکه گفت رخت خواب نیاورد چی میگفتی ؟

بگوش تو بیا بخواب خونمون میگیم برات با پر قو بسازن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من میگفتم خونه زندگی منه رخت خواب اصلا نیازم نمیشه و لازم ندارم.بعدا اگر حالا نیاز شد همسر جان هستند دیگه جیبش رو خالی میکنم به جای یکی ده تا میخرم!فعلا که حس کردم نیاز ندارم

بقران همین رو میگفتم

سکوت مثل اینه که سرت بندازی پایین تا دیگران هر چی خواستن کتکت بزنند و روز به روز تیکه هاشون بدتر و ...

نه تاکتیک سکوت باید همراه با بیتوجهی باشه که اثر کنه وقتی سرت رو بندازی پایین هی مسخره ات کنن سری بعد بیشتر مسخره میشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
همیشه همین کارو میکنم ولی خودم خیلی حرص میخورم

بخاطر همینه که اثر نمیکنه

تو بادی از ته وجودت به این باور برسی که هر کسی به تو بدی میکنه داره به خودش بدی میکنه و متوجه نیست این جهان کارما داره یعنی تو پای دیگرانو بلغزونی دیگری هم این کارو با تو میکنه پس وقتی داره کسی اذیتت میکنه داره موقیعتی رو برای خودش فراهم میکنه که ازارش بدن پس با این اگاهی دیگه به تو بر نمیخوره چون وجود اون شخص پر از حسادت و خشم و کینه است داره این حرف رو میزنه و بخاطر بیماری وجودی اش هست و رفتارشم به خودش برمیگرده پس اروم باش و ریلکس

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

منم برا جهازم ۴تا تشک ۸تا پتو ۶تا بالش گذاشتم‌یعنی بابای بیچارم‌خیلی خرید کرده برام با قرض وام ک الان نمیتونه پرداخت کنه 

هنوز نرفتم‌خونم‌ولی خبر دارن ک چیا خریدم خواهرشوهر برگشت گفت ک مربا از همه نو باید بخری منم‌ جوابشو ندادم این سری زنگ زد میخوام بشورمش بزارمش کنار

همینو گفتم گفت خب شاید ما بخوایم بیایم گفتم به اندازه شما هست

چقدر بی شعورن.  اصلا اون دوران قدیم بود مردم ماشین نداشتن یه جا که می رفتن شب می موندن  بگو شما تو گذشته گیر کردین دیگه کی می ره شب بمونه.  به رخت خواب مردم هم کار دارن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چقدر بی شعورن. اصلا اون دوران قدیم بود مردم ماشین نداشتن یه جا که می رفتن شب می موندن بگو شما تو گ ...

فکرشو بکن خونشون میز وسط مبل ندارن  

مهمون میره خونه نشون پیش دستی چایشو باید تو دستش بگیره