2777
2789

یعنی یکسری از ادما انقدر وقیح و بی چشمو رواند ک ادم دیوانه میشه

من به عنوان یک پرستار همیشه سعی کردم خوشرو و مهربون باشم حتی روزایی ک ۱۶ ساعت بی وقفه شیف دادم و از خستگی داشتم میمردم.و امروز رفتار بی ادبانه ای از دوتا از همراه مریضام دیدم ک با خودم گفتم اینا لیاقت مهربونی ندارن.اینجور ادما تو اگه واسشون صدتم بزاری باز طلبکارن.پس چه بهتر که با بداخلاقی باهاشون رفتار کنم ک جرات حرف مفت زدن نداشته باشن...

نمونش اینکه یکی از بیمارام شدیدا بدحال شده بود و داشتم بهش دارو میرسوندم ک همراه یکی دیگه از بیمارام اومده میگه چسب دست مریضم کنده شده درستش کن.بهش میگم باشه صب کن.دوباره اومده با یه لحن فوقولاده بدی تکرار میکنه.اخه احمق هیچکس با جدا شدن چسب نمیمیره ک!ما نمیتونیم بیمار درحال خفگیو ول کنیم بیایم بالاسر مشکل احمقانه توکه!خلاصه بعضی واقعا درک ندارن

دوستان تو محیطای درمان،به درمانگر و کادر درمان اعتماد کنید،دخالت زیادی نکنید خصوصا تو بیمارستانای دولتی.چون چیزی ک از نظر شما ممکنه فاجعه به نظر بیاد در واقع ممکنه کاملا نرمال باشه.یکم شلوغی و شرایط کاری پرسنلم در نظر بگیرید.ما خودمون کارامونو بر حسب اولویت انجام میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت پذیرش خیلی کند عمل میکنه چزا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من بهت خداقوت میگم😍😘

مادر بزرگ من ۴۵ روزه بیمارستان بستریه و نگم از پرستارا و دکترای ماه و مهربونی که مثل پروانه با خوش رویی دورشن😍

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

ممنون ک رفتارت خوبه عزیزم خسته نباشی کارت خیلی ارزشمنده

یه عده اولین بارشونه بستری میشن میترسن حتی از چسب دستشون

اینطور فکر کن

و اینکه ممکنه فرهنگ خانوادگیشون پایین باشه

یا حتی گیر پرستار دور از جونت بداخلاق و بی ملاحظه افتاده بودن ک با داد و بیداد کارشونو انجام میداده میخوان همون روش رو ادامه بدن ک کارشون راه بیفته

درهرصورت تو ببخش عزیزم❤️

قسمت پذیرش خیلی کند عمل میکنه چزا

چون ما یه قسمت تریاژ ااریم که متاسفانه اصلا فرهنگش برا مردم ما جا نیوفتاده.یعنی مریضارو نسبت به ریسک بیماریشون اولویت بندی میکنن.مثلا نمیتونن اول یه بیماری ک با دست درد اومده رو بفرستن بعد بیمار قلبی رو!

ممنون ک رفتارت خوبه عزیزم خسته نباشی کارت خیلی ارزشمندهیه عده اولین بارشونه بستری میشن میترسن حتی از ...

ببین متاسفانه ما تو ایران کمبود شدید پرستار داریم و عملا داریم هرماه جای دوتا پرستار شیفت میایم.و خب قطعا روان ادمیزاد یه گنجایشی داره.کم نیستن اینجور ادمای بی فرهنگ و خب اون پرستار بیچاره بعد یه مدتی دیگه اخلاقش نمیکشه

چون ما یه قسمت تریاژ ااریم که متاسفانه اصلا فرهنگش برا مردم ما جا نیوفتاده.یعنی مریضارو نسبت به ریسک ...

پسرم سرش ضربه دیده بود اصلا برا قسمت پذیرش مهم نبود😐

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚