2777
2789
عنوان

رابطه با ی پزشک منو روانی کرد

1851 بازدید | 71 پست

۳ ساله بای پسره تو رابطه بودم اینترن بود اوایل خیلی گرم بود ابراز علاقه میکرد اصلا بهش رو نمیدادم بعد از چند وقت بعم گفت من آدم ازدواج نیستم و منم صبحش کات کردم بمدت یکماه کلا بلاکش کردم بعد از یکماه با شماره های مختلف زنگ میزد که من نمیتونم کات کنم و بزار شاید درسم تموم شد تونستیم ازدواج کنیم اصن سر همین منو برگردوند باز خلاصه هربار زدم دیوار به زور دوباره خودشو چسبوند به زندگیم به بهانه های مختلف گذاشت خوب وابسته بشم الان دیگه من نمیتونم ازین رابطه سمی کثیف بیام بیرون الان دیگه میگه میخوام مهاجرت کنمو چمیدونم  دختر حتی شده بیوه پزشک پولدار بگیرم وای روانیم کرده این بشر منو از زندگی انداخته حالم از خودم از زندگیم بهم میخوره اخه مرد حسابی چرا وقتی اینقدر حیوون بودی اصرار به موندن داشتی اینقدر حالم بده بسکه حس کم ارزشی دارم وای دارم روانی میشم هرروز ی سازی میزنه تا میام بلاکش میکنم از صدتا شماره زنگ میزنه منم که احمق جواب میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب این تلخی بی پایان پایان بده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

برین به هیکلش چه حوصله ای داری 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

توی اینترنی فشار کاری زیاده 

میخواسته اینجوری خودشو مشغول کنه 

هر وقت هم خسته شد بره!  

هر طوری شده از زندگیت لطفا حذفش کن 

چون این درنهایت برای ازدواج هم سمت یک پزشک میره 

اونوقت واقعا قلبت میشکنه و میسوزه

آخر صبر ،سبزه  

الان که دیگه درسش تموم شده همچین دور برداشته یکسر بمن میگه وای تو چرا برنامه نداری مهاجرت کنی بابا حیفته پیشرفت کن دختر وای حالم بهم میخوره وقتی این حرفا میشنوم فک کن اینقدر بی شخصیته که میگه حاضرم دختر بیوه ولی پولدار بگیرم فقط پول داشته باشه دیگه هیچی نمیخوام

خودتو گول نزن

با چند تا شماره زنگ هم زد تو جوابشو نده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷