2777
2789
عزیزم خیلیا دارن میرن تو اینستا از وضعیت جنگم با خبرنولی ما فقط از رسانه داریم خبرارو دنبال میکنیم ک ...

عزیز دلم 

رسانه تمام اخبارش درسته و کامله 

تو اینستا بیشتر شایعه میکنن و تفرقه افکنی 

اونایی هم که کارشون تو اینستا ست حتما یه 

تدابیری انجام میدن براشون شما نگران نباش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم رسانه تمام اخبارش درسته و کامله تو اینستا بیشتر شایعه میکنن و تفرقه افکنی اونایی هم که کارش ...

کامله ولی مثل اسرائیل خیلی چیزارو سانسور میکنن

یکیش خود منم کارم تو اینستا چه تدبیری دیدن ک من ندیدم

مردم غزه گوشی ندارن🤔مردم اسرائیل نت دارن پس فک کردی این خبرا و فیلمای ک تلویزیون میزار از کجا میارن ...

مردم غزه خونه هاشون نابود شده خیلیا شون کشته شدن شهید شدن و همه شون دارن بخاطر قحطی جون میدن گوشی کیلو چنده اونجا 😂😂😂😂

حرفا می‌زنید 

بعدم مردم اسرائیل هم نت ندارن شما چه ساده اید که فک کردین اونا از خرابی هاشون عکس میدن 😂

اینا رو یا جاسوس های ایرانی عکس فرستادن یا با پهباد یا ریزپرنده ایی چیزی گرفتیم ارسال شده بیشترشم که عکس ماهواره ایی دو هفته تو جنگ بودیم هنوز متوجه نشدین یکی از تدابیر امنیتی در دوران جنگ قطع کامل اینترنته چیزیه که تو همه جای جهان جا افتاده 

جالبه که اینجا هنوز اینو نمیدونید 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کامله ولی مثل اسرائیل خیلی چیزارو سانسور میکننیکیش خود منم کارم تو اینستا چه تدبیری دیدن ک من ندیدم

نه عزیزم رسانه های ملی چیزی رو سانسور نمیکنن 

اگه میکردن مطمئن باش اسرائیل هدف قرار نمی‌دادش 

بعدم بنده نگفتم تدابیری انجام دادن 

گفتم انجام میدن هنوز چیزی نشده ولی اگه 

قرار به ادامه باشه حتما یکاری انجام میدن 

مردم غزه خونه هاشون نابود شده خیلیا شون کشته شدن شهید شدن و همه شون دارن بخاطر قحطی جون میدن گوشی کی ...

عزیزم مردم غزه گوشی دارن اینترنتم دارن خیالت راحت باش

بعدم فیلمای ک من دیدم از ی کانال تو روبیکا بود قشنک واضح مشخص ک خود مردم دارن فیلم میگیرن و میزارن یعنی فرق فیلم پهباد و ماهواره ای با فیلمی ک خود مرد میگیرن تشخیص نمیدیم

جاسوسام نبودن خود مردم اسرائیل بودن خیلیاشونم از بلاگراشون بودن ک میگرفتن و میزاشتن تو پیجشون

دیگ قبول کنیم ک وضع اینترنت اونا از ما خیلی خیلی بهتر

مردم غزه خونه هاشون نابود شده خیلیا شون کشته شدن شهید شدن و همه شون دارن بخاطر قحطی جون میدن گوشی کی ...

آها ی چیز دیگ

خود تلویزیونم نشون داد ک مردم غزه دارن از موشکای ایرانی فیلم میگیرن خوشحالی میکنن 

یعنی میگی اونا گوشی نبود پس چی بود

یعنی با چی فیلم گرفتن و ب اشتراک گذاشتن🤔

نه عزیزم رسانه های ملی چیزی رو سانسور نمیکنن اگه میکردن مطمئن باش اسرائیل هدف قرار نمی‌دادش بعدم بند ...

ببین من خودم ایرانیم تا اخر قطر خونم پای وطنم می ایستم

همونطور ا اسراییل سانسور میکنه 

خود ایرانم سانسور میکنه

منظور از سانسور اینه ک نشون نمیده اسرائیل کجا هارو زده و چقد خسارت وارد کرده خب داره کار درست انجام میده ک دشمن نفهمه چقد ب هدفش تزدیک شده فک میکنی برا چی اینترنتا قطع 

برا اینکه مردم فیلم یا عکسی از محل انفجار پخش نکنن